Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Iaşi, că probabil va formula o plângere împotriva rezoluției procurorului în cazul premierului Viorica Dăncilă. ”Nu am auzit să fi fost chemați la audieri Dragnea sau Dăncilă", a spus Orban, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu sunt un politician care să comenteze pe marginea deciziei unei instanțe sau a unui Parchet. Nu am primit o rezoluție din care să îmi dau seama cum a fost luată hotărârea de către DIICOT. Dar nu am auzit să fi fost chemați la audieri Dragnea sau Dăncilă!", a afirmat Orban.

Preşedintele PNL a adăugat că nu a auzit nici ca Theodor Meleşcanu să fi fost chemat la audieri de către procurori.

"Probabil că voi formula o plângere împotriva rezoluției procurorului, dar aştept rezoluția, pentru a vedea pe ce motive se bazează hotărârea DIICOT", a spus şeful PNL.

Ludovic Orban participă sâmbătă la ediția a doua a Forumului Administrației Publice Locale, care are ca temă "Comunicarea politică vs. Comunicarea instituțională”.

Pe 17 mai, președintele PNL, Ludovic Orban, a depus plângere la Parchetul General împotriva Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea pentru pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care și înaltă trădare, în legătură cu scandalul privind memorandumul referitor la mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Vineri, DIICOT a anunțat clasarea cauzei care o viza pe Viorica Dăncilă și în care erau cercetate infracțiuni de înaltă trădare, pe motiv că fapta nu există.