Fiul liderului PSD, Valentin Dragnea, a avut parte de un nou incident la un meci de fotbal la care a mers însoțit de gărzile de corp. La ieșirea de pe stadion, el a fost apostrofat de un bărbat care i-a strigat că este patron pe banii furați de la copii de tatăl său, adăugând că locul lor este la pușcărie. Persoana care a distribuit imaginile pe youtube spune că scena a avut loc după ce gărzile de corp ale lui Dragnea jr. au agresat un jurnalist.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Barosane, vezi că ești patron de fotbal pe banii furați de taică-tu, băi! Pe ciordeală ești patron, băi! La pușcărie să vă duceți amândoi, băi! Infractorilor! Ești patron pe banii furați de la copii! Nenorociților! Ești patron pe bani furați de la noi, din buzunarul nostru! (...) Nu mai ieșiți singuri pe stradă, v-ați luat gărzi. Infractori! La pușcărie să vă duceți, cu taică-tu în frunte”, i-a strigat insistent bărbatul în timp ce Valentin Dragnea se îndrepta spre mașina din parcare.

El a fost joi seara la meciul de fotbal Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele, fiind însoțit de soția lui, Gina, și de gărzi de corp.

Camelia Tabacu, cea care a distribuit imaginile pe youtube, spune că gărzile de corp ale lui Dragnea jr au bruscat un jurnalist de la gsp, iar, la ieșire, ”atitudinea sfidătoare s-a înmuiat brusc când oamenii au început să-i aducă a cunoștință grozăviile comise de taică-su”.