Două fete de la un liceu din județul Neamț s-au bătut luni chiar în sala de clasă, în pauza dintre ore, fiind luate măsuri disciplinare față de șase elevi, iar restul au fost dojeniți pentru că nu au intervenit, potrivitstiri-neamt.ro.

Bataie in clasaFoto: Captura YouTube

Cele două eleve de clasa a X-a au fost filmate de colegii lor iar clipul video a fost postat pe Youtube. Incidentul a avut loc luni, 24 septembrie, la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” din Târgu-Neamț.

Conform directorului unității, în spatele acestor comportamente anormale stau drame. Una dintre eleve, în anii din urmă, chiar a trebuit să fie consiliată.

„În comisia de disciplină s-au luat măsuri pentru șase elevi, de la observație individuală până la mutarea disciplinară în altă clasă și scăderea cu trei puncte la purtare. Ele au fost luate gradual la cele 6 persoane implicate și au fost dojeniți toți elevii din clasă pentru lipsa de atitudine fermă imediat ce acest conflict s-a făcut vizibil.” – a declarat Gheorghe Apetrei, directorul Colegiului Tehnic „Ion Creangă”.

Acesta a mai spus că un copil poate suferi drame în familie, iar aceste ieșiri sunt o manifestare a dramelor pe care le trăiește.