Un filmuleț postat pe Facebook de pagina ”Evoluție În Instituție” îi arată pe câțiva protestatari #rezist, printre care Cristian Dide și Marin Ceaușescu, apostrofându-l pe Valer Dorneanu, președintele CCR. Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii și au mers cu el până acasă, transmite Mediafax.

Valer DorneanuFoto: Captura Facebook

"Aveți un rol formidabil în țara asta. De ce nu vreți să țineți cu poporul, domnule? Ați devenit antecamera PSD, stimate domn. Nu este frumos", i-a spus unul dintre protestatari lui Valer Dorneanu. "Demnitatea și onoarea", a răspuns președintele CCR. "Sluga PSD, oameni vânduți", a venit replica.

În discuție a intervenit un alt bărbat, probabil paznicul clădirii, care strigă: "Pleacă de aici, ce cauți aici?".

Valer Dorneanu a revenit la ușă pentru a aplana conflictul și l-a îndemnat pe bărbatul care schimba replici cu protestatarii să se retragă. "Slugă și cârpă", s-a auzit în spatele bărbatului.

Printre cei care apar în video sunt Cristian Dide și Marin Ceaușescu.

De altfel, Cristian Dide este cel care a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, mesajul „Jos PSD” pe Palatul Parlamentului, chiar în timp ce pe această clădire rulau proiecții din cadrul festivalului internațional iMapp, organizat de Primăria Capitalei.