Un tânăr în vârstă de 19 ani a murit, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, după ce a fost înjunghiat de un adolescent de 15 ani, în urma unui scandal izbucnit între cei doi pe fondul consumului de alcool. Agresorul este audiat de anchetatori.

PolitiaFoto: Politia Romana

Surse judiciare au declarat, sâmbătă dimineața, corespondentului Mediafax, că cei doi tineri au participat la o petrecere, în localitatea Chiraftei, unde au consumat alcool. Între ei a izbucnit un scandal, din cauza unor probleme mai vechi, iar la un moment dat, adolescentul în vârstă de 15 ani l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani.

Din cauza rănilor suferite, victima a murit.

„Se pare că erau beți, s-au bătut, un tânăr de 15 ani a lovit cu cuțitul de mai multe ori. Victima, un băiat de 19 ani, a fost înjunghiată de mai multe ori, avea lovituri de cuțit în spate, în gât. Echipajul de la salvare l-a găsit mort pe tânăr, nu a mai avut ce să-i facă”, a spus directorul Serviciului de Ambulanță Galați, Mihai Polinschi.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, băiatul de 15 ani fiind cercetat pentru omor. La ora transmiterii acestein știri, agresorul și martorii sunt audiați la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.