Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat miercuri, la Buzău, că îi asigură pe fermieri că vor primi subvenţiile "pe 16 octombrie, în primul minut al zilei, la fel ca şi anul trecut", relatează Agerpres.

Petre DaeaFoto: Agerpres

"A fost un an bun şi un an care promite, pentru a avea şi la anul viitor ceea ce trebuie, pe data de 16 octombrie, în primul minut al zilei, în primul minut al datei respective, la cumpăna nopţii, vor fi primite subvenţiile ca şi anul trecut" a declarat ministrul Agriculturii, care a tăiat panglica inaugurală a târgului Toamna buzoiană.

Potrivit sursei citate, fermierii din România, oamenii de la ţară ştiu să muncească, iar dovada muncii lor poate fi întâlnită şi la acest târg.

"Târgul de la Buzău reprezintă un loc în care laolaltă ne aduce bucuria roadelor muncii, am văzut multe lucruri bune, legumicultori care au beneficiat de programul Tomata, am văzut standul de prezentare al staţiunii de cercetare legumicolă, staţiunea fanion a României, unde numai anul trecut au fost omologate 14 soiuri pentru tomate şi care a creat un culoar de apreciere în ţară", a mai declarat Petre Daea.

La târgul Toamna buzoiană 2018, care are loc în perioada 19-23 septembrie, a.c., sunt prezenţi aproape 150 de producători agricoli şi meşteşugari din judeţul Buzău şi din ţară.