Doi elevi ai Liceului Teoretic "Eugen Lovinescu" din Capitală au fost bătuți de către alți trei băieți, în apropierea unității de învățământ, anunță Poliția Capitalei, care precizează că cei doi au fost transportați la o unitate pediatrică pentru îngrijiri, transmite Mediafax.

Liceul Eugen LovinescuFoto: Hotnews

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat, miercuri, că au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, referitor la un conflict între cinci adolescenți. Doi dintre aceștia, elevi ai Liceului Teoretic "Eugen Lovinescu" din București au fost agresați de alți trei băieți, cunoscuti din vedere.

"La fața locului au ajuns de urgență echipaje de ordine și siguranță publică ale Secției 25 Poliție și echipaj de prim ajutor. Cei doi tineri au fost conduși la spital pentru evaluare. La acest moment se efectuează audieri în vederea stabilirii contextului în care s-a produs agresiunea. Cei doi tineri au fost transportați pentru examinare la o unitate pediatrică. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate", anunță Poliția Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Marian Banu, a precizat că incidentul a avut loc în apropierea liceului Eugen Lovinescu și că doi elevi din clasa a 11-a au fost bătuți de doi indivizi din afară.