Liderul organizației PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului și din funcția de președinte al Camerei Deputaților este ”foarte moderată” și trebuie dezbătută în Comitetul Executiv pentru că actuala criză din interiorul formațiunii are nevoie de o rezolvare.

Dumitru Buzatu, liderul PSD VasluiFoto: Agerpres

”După multe peripeții și tot felul de știri despre un document, iată că a apărut această scrisoare care a fost asumată de trei lideri. Cred că acest lucru este foarte bun pentru că singura soluție la această criză din partid este discutarea acestei scrisori și a altor probleme la CEx. (...) Scrisoarea este foarte moderată, nu cere decât demisia lui Dragnea. Să facă un pas în spate. Un pas în spate este o idee foarte vagă, ar putea să facă un pas la stânga, la dreapta sau chiar în sus”, a declarat Buzatu, la Digi24.

Întrebat dacă susține scrisoarea inițiată de trei lideri PSD, Buzatu a spus că va formula un punct de vedere în cadrul CEx. ”Susțin demersul dezbaterii scrisorii, trebuie să dezbatem aceste lucruri pentru că nu putem sta în această stare în PSD de acum și până în 2020 când vor avea loc alegerile. Voi exprima un punct de vedere în CEx”, a precizat liderul PSD Vaslui.