Fostul premier Victor Ponta le-a urat succes inițiatorilor scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea, precizând că e bine că au înțeles în al doisprezecelea ceas că Grupul Dragnea duce România la dezastru. El a adăugat că va susține orice efort de revenire la valorile Guvernării USL din 2012-2015.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Le urez succes tuturor celor care au înțeles în al 12 lea ceas că Grupul lui Dragnea duce România, Parlamentul, Guvernul și PSD la dezastru! Sper că ei să salveze ce mai este de salvat și să gândească o strategie de revenire pe calea normalității! ProRomania și eu ( că om politic de stânga, fost lider și Premier social democrat ) vom susține orice efort de reforma și revenire la valorile care au stat la baza formării USL și a Guvernării din 2012-2015!”, a reacționat Ponta, pe Facebook.

Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu, pun pe masa Comitetului Executiv de vineri, o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcția de șef al PSD, precum și din cea de președinte al Camerei Deputaților. Potrivit semnatarilor documentului, făcut public azi, interimatul de la partid ar trebui asigurat, până la Congres, de premierul Viorica Dăncilă. Comitetul Executiv al PSD a fost convocat de Liviu Dragnea pentru ziua de vineri, la ora 12.30.