Ministerul Afacerilor Externe vrea să cumpere ceramică românească în valoare de peste 2, 8 milioane de lei pentru a promova evenimentele şi pentru comunicarea identităţii vizuale în perioada premergătoare și din timpul exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui anunț de licitație publică, citat de Mediafax.

Târgul naţional de ceramică CUCUTENI 5000Foto: USER UPLOADED

Valoare totală estimată a contractului este de 2.898.750 de lei.

Contractul pentru furnizarea de produse din ceramică românească destinate promovării evenimentelor şi comunicării identităţii vizuale în procesul de pregătire şi exercitare a Președinției Consiliului Uniunii Europene în prima jumătate a anului 2019 este împărțit în 11 loturi, existând posibilitatea ca toate loturile să fie atribuite unui singur participant.

Fiecare lot pentru care oferta trebuie să fie valabilă până pe 19 octombrie, când se vor deschide ofertele și contractul va fi atribuit online, include diverse articole decorative cu valori totale cuprinse între 25.600 de lei și 600.000 de lei.

România va prelua, începând cu 1 ianuarie 2019, pentru șase luni, responsabilitatea Președinției Consiliului Uniunii Europene.