Un poliţist din Iași a provocat un accident rutier, sâmbătă, în timp ce se afla în patrulare și a încercat să evite o căprioară, în localitatea Cormana, transmite Mediafax. În urma anchetei s-a stabilit că polițistul era băut și i-a fost întocmit dosar penal.

Masina de politieFoto: Facebook / Politia Romana

Purtătorul de cuvânt al Poliției Iași, Anca Vîjiac, a declarat că agentul-şef principal de la Postul de Poliţie Comarna a fost prins băut la volan, după ce a provocat un accident rutier.

"În cursul zilei de sâmbătă, agentul-şef principal din cadrul Postului de Poliţie Comarna se afla în patrulare în localitate, alături de un jandarm, iar, în momentul în care a observat o căprioară, a încercat să o evite, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac. În urma impactului, atât poliţistul, cât şi jandarmul au suferit diverse leziuni uşoare, fiind transportaţi la spital. La controlul cu etilotestul a reieşit că poliţistul avea o alcoolemie de 0,19 mg alcool pur în aerul expirat", a spus Vîjiac.

Potrivit acesteia, polițistului i s-a întocmit dosar penal, iar conducerea IPJ Iaşi a dispus începerea cercetării disciplinare în cazul lui.