Polițiștii din cadrul Brigăzii Transport Public l-au depistat, vineri seară, pe bărbatul bănuit că ar fi agresat sexual o femeie la stația de metrou Lujerului, pe 25 august. Magistrații au dispus, sâmbătă, arestarea lui pentru 30 de zile, relatează Mediafax.

barbat banuit ca a agresat sexual o femeieFoto: Politia Capitalei

Acesta are 35 de ani și a fost audiat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, fiind reținut de polițiști.

Poliția l-a depistat la o zi după ce fotografia lui a fost prezentată în spațiul public.

„Ieri, 14.09.2014, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Brigăzii Transport Public, aflați în continuarea investigațiilor, l-au depistat pe principalul suspect în cazul de agresiune sexuală comis în data de 25.08, la stația de metrou Lujerului. Bărbatul a fost condus la audieri și ulterior reținut. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, informează reprezentanții Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, bărbatul are 35 de ani. Acesta este bănuit că ar fi agresat sexual o femeie în vârstă de 28 de ani, în timp ce se aflau în incinta stației de metrou Lujerului.

„Bărbatul a fost depistat pe stradă de către polițiști și condus la audieri. În cursul nopții a fost reținut. (...) Bîrbatul nu este din București, defășura anumite activități lucrative în oraș. Urmează ca magistrații să se pronunțe asupra situației lui. (...) Urmează ca, în urma cercetărilor, să se stabilească întregul context în care s-a produs această agresiune sexuală. Vorbim despre o infracțiune prevăzută în Codul Penal, care este prevăzută cu închisoarea de la 2 la 7 ani”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Citește și:

Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea unui bărbat bănuit că a agresat sexual o femeie