Fostul premier Victor Ponta a spus vineri laAdevărul Livecă nu există așa-zisa scrisoare, ci este doar o negociere între Dragnea şi baronii locali, pe funcții și bani. Potrivit acestuia, nu se va întâmpla nimic, pentru că Dragnea îi va cumpăra, iar ”singurul lucru care îl interesează pe Dragnea e să câştige timp până când se rezolvă cu dosarele penale”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Președintele partidului Pro Romania spus că singurul conflict este cel cu Gabriela Firea.

”Se discută aşa: Dragnea plus 10-15 oameni din jurul său: dăm amnistia sau nu, le mai dă bani sau nu, le mai dă funcţii sau nu. Aşa-zisa scrisoare nu există. Există un mod de negociere între Dragnea şi cei din jur. O să le dea ceva. Singurul conflict real e cel cu Gabi Firea”, a spus Ponta.

Potrivit lui Ponta, sprijinul pentru Dragnea vine din împărțirea resurselor.

”Nu cred că va apărea nicio scrisoare, nu cred că se va întâmpla nimic. Dragnea nu are suporterii lui, ca Iliescu. Dragnea cumpără. Azi se ceartă cu Bădălău, mâine îi dă ceva. El nu are prieteni. Suportul său vine din împărţirea resurselor. Dragnea împarte resursele statului. Problema e că avem un buget care nu doar că a ajuns la fund, ci se sapă şi mai jos (...)Singurul lucru care îl interesează pe Dragnea e să câştige timp până când se rezolvă cu dosarele penale”, a spu Ponta.