Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că este dispus oricând să găsească soluții pentru a calma situația generată de conflictul cu Gabriela Firea, spunând că, în condițiile în care partidul luptă pe toate fronturile, este greu de înțeles de ce apar atacuri din formațiune, relatează Mediafax.

Liviu DragneaFoto: Captura Antena 3

"N-am lăsat nicodată jos (n.r.: mâna pentru o înțelegere). (...) Dorința mea deschisă e pentru dialog și pentru a găsi care sunt acele lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca supărările să dispară", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, referitor la o posibilă împăcare cu Gabriela Firea.

Legat de atacurile din partid, totuși, spune liderul PSD, acestea sunt greu de înțeles atâta timp cât partidul este "sub asediu".

"Ei sunt disperați că vor pierde tot dacă scap din capcanele lor. (...) Cine sunt ei? Cei care pierd puterea ocultă și alții care pierd bani. (...)Nu puteau să lipsească oameni din PSD pentru care loialitatea s-a dovedit mai slabă decât presiunile făcute asupra lor, dar PSD e călit. Mulți colegi îmi spun, într-o asemenea situație, când am deschis aproape toate fronturile, când suntem sub un asediu turbat, în această situație din partid să înceapă atacuri, e imposibil de înțeles de colegi", a mai spus Dragnea.