Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a spus joi referitor la întâlnirea cu cei doi consilieri ai administrației prezindențiale că probabil domnul președinte a considerat ”prea josnic” să se întâlnească cu doi miniștri și a trimis doi consilieri, discutându-se strict despre ”bugetele structurilor membre CSAT, nimic altceva”.

Eugen TeodoroviciFoto: Captura Antena 3

”Subiectul principal a fost grija față de bugetele structurilor membre in CSAT, nimic altceva”, a declarat Teodorovici, adăugând că cei doi consilieri nu erau nici măcar membri CSAT.

”Întrebarea noastră a venit imediat: «În ce calitate discutăm un astfel de subiect?». Mai mult, am menționat foarte clar că acest subiect s-a discutat în ședința CSAT”, a spus Teodorovici.

Acesta a mai spus că el și ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu au fost anunțați dinainte că președintele nu va fi acolo și nu înțelege conduita președintelui, iar atât timp cât are neclarificări de ce nu a venit.

”Din partea noastră, a fost toată deschiderea”, a spus ministrul.

Teodorovici a spus că se aștepta ca la întâlnirea să fie ridicate întrebări pentru bani pentru subiecte precum peste porcină, mediul de afaceri, dar singura precupare a fost subiectul structurilor membre CSAT.

Ministrul Finanțelor a spus insistă pentru desecretizarea stenogramei din ședința CSAT, pentru ca lumea să înțeleagă că toți de față au spus că banii le ajung.

”Am trimis secretarului CSAT modificările survenite înainte de ședința CSAT”, a declarat Teodorovici la DIGI24.