Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, miercuri, că va discuta cu liderul PSD și cu conducerea partidului pentru a vedea dacă aceștia sunt de acord cu ridicarea sprijinului politic pentru Gabriela Firea, în urma atacurilor repetate pe care aceasta le-a avut la adresa lui Liviu Dragnea, transmite Mediafax.

Catalin RadulescuFoto: Agerpres

“Nu o susţine nimeni în partid (pe Gabriela Firea – n.r.), probabil că o susţin câţiva securişti acoperiţi care sunt pe la noi prin partid și de care eu spun de vreo 4-5 ani de zile, dar asta e viaţa, dacă cineva nu vrea să asculte că trebuiau să plece demult din partidul nostru, uite că aşa se întâmplă. Nu cred că o susţine nimeni. Şi ieri în grupul parlamentar a fost o rumoare destul de mare vizavi de mulți parlamentari care chiar i-au cerut domnului preşedinte ca să o cheme la grupul parlamentar pentru că lumea e nemulţumită de ceea ce face ea. Noi o înţelegem că nu a făcut nimic pentru Bucureşti, însă nu e de vină partidul. Noi când punem în funcţii o persoană, trebuie să îşi asume responsabiitatea (...) Chestia că nu a ajutat-o Guvernul, asta ar fi culmea. Haide să vedem acum toți primarii din țară, din diferire orașe sau din diferite capitale de județ că vor spune că nu i-a ajutat Guvernul. Asta e o chestiune din asta, penibilă, pe care dânsa o folosește ca să se scoată față de cetățeni. Noi nu acoperim pe nimeni", a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu, condamnat definitv cu suspendare pentru mită și incompatibilitate.

Parlamentarul a mai precizat că va discuta cu conducerea partidului pentru a vedea dacă se impune ridicarea sprijinului politic pentru primarul general al Capitalei.

"Dacă continuă cu astfel de atacuri, eu deja m-am gândit ieri, o să discut cu președintele și cu conducerea partidului, încă nu am luat o hotărâre și nu o iau niciodată fără să mă consult, că vreau să cer ca același tratament care s-au făcut în general pentru membrii de partid care au greșit mult mai puțin ca doamna Firea public, să vedem dacă conducerea partidului e de acord ca să cerem ridicarea sprijinului politic", a mai spus Rădulescu.

Gabriela Firea a reluat miercuri atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză de manipulare și de faptul că își exercită puterea în PSD într-o manieră dicatorială.

Primarul general al Capitalei a mai afirmat că acesta ar trebui să-și schimbe modul de lucru și să renunțe la a se mai consulta doar cu două-trei persoane, ceea ce nu crede că se poate întâmpla, în caz contrar o retragere de la conducerea partidului fiind benefică.