Valeriu Matei, fost viceprimar de Slatina și un apropiat al lui Darius Vâlcov, l-a atacat extrem de dur pe acesta, caracterizându-l ca ”un tip diabolic, josnic și fariseu”, pe care îl sfătuiește să își cumpere un bilet cu destinația Costa Rica, având în vedere că se apropie de o condamnare definitivă. Valeriu Matei mai spune că Vâlcov este pe zi ce trece tot mai disperat și, deși a încercat să pozeze în eminența cenușie a guvernului, nu face altceva decât să mintă și să fure.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Vâlcov a luat-o razna rău de tot, devine pe zi ce trece mai disperat, mai ponegritor și toate acestea pentru că <> de la gâtul lui se strânge odată cu apropierea toamnei, când va fi tot mai aproape de intrarea în pușcărie.

Toate ieșirile din ultima perioada vor arată de fapt caracterul său josnic, iar cei care chiar îl cunosc știu că Vâlcov este doar un fariseu. Vâlcov nu este o eminența cenușie, așa cum a vrut să fie cunoscut, este însă un tip diabolic care te minte și îți fură bașcă de pe cap fără să clipească, asemeni unui iluzionist. Este însă un scamator de mâna a două, pentru că nu a reușit să ascund tot ce a furat”, a scris fostul vicepirmar de Slatina pe Facebook.

El mai comentează că te apucă plânsul când vezi câte ”sacrificii” a făcut consilierul premierului pentru țară, așa cum pretinede. ”Îl cunoșteam totuși că un tip isteț, care știe să supraviețuiască sacrificând orice, acum însă s-a băgat singur într-un mare rahat, iar la capătul acestui drum este doar poartă de acces în penitenciar. (...) Vâlcov vrea acum să pozeze în salvatorul României, un patriot care nu trădează (...) Dar tablourile și lingourile și banii furați de la buget și <> despre care <> știu, pentru cine erau d-le Vâlcov, pentru interesul României?”, a mai scris acesta.

Referitor la publicarea fișei medicale a unui lider #rezist, Valeriu Matei îl face nesimțit pe Vâlcov: ”Cum poți, mai nesimțitule, să-l faci pe ăla <>, când tu știi foarte bine de <> tale psihiatrice despre care vorbea, în 2008, doctorul Renica Diaconescu? Săracul de tine, ai luat-o rău de tot pe arătură!”.