Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns, luni, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Viorica Dăncilă. Discuțiile dintre Viorica Dăncilă și Carmen Dan au loc, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax, în contextul situației tensionate din CExN al PSD de sâmbătă, de la Neptun, când Gabriela Firea a cerut demisia ministrului de Interne.

HotNews.roFoto: Hotnews

Premierul a discutat luni dimineața și cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale. Ministrul Petre Daea a ajuns la Palatul Victoria în jurul orei 10.00.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă seara, după ședința CEx PSD de la Neptun, referitor la acuzațiile primarului Capitalei Gabriela Firea la adresa ministrului Carmen Dan, că atunci când faci acuzații ele trebuie să se bazeze pe probe.

"Sunt păreri diferite care sunt normale, nu putem gândi toți același lucru. Referitor la gestionarea crizei, nu vreau să apăr pe cineva, dar când acuzăm pe cineva să facem pe probe concludente. Nu pot să spun că minte cineva, eu am colaborat bine cu doamna primar și i-am acordat tot sprijinul pe care mi l-a solicitat", a declarat Viorica Dăncilă, după ședința CEx de la Neptun. Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a cerut sâmbătă demisia ministrului Carmen Dan pentru modul în care a gestionat situația din timpul protestelor din 10 august, dar liderii social democrați au dat un vot negativ.