Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a publicat peFacebookfișa medicală personală a unui protestatar din Piața Victoriei, numindu-l ”sandilău”, după care s-a plâns că postarea i-a fost ștearsă. Sandu Matei, protestatarul în cauză, reacționează la rândul său pe pagina sa Facebook, spunând că este ”josnic” și ”prea mult” că un ”politruc cu epoleți” se folosește de niște acte medicale cu caracter personal și dă de înțeles că îl va da în judecată pe consilier.

Darius ValcovFoto: Agerpres

”#antifacontraromaniei #AntifaesteRezist

Postarea prin care aratam ca un lider #rezist este sandilau cu acte mi-a fost stearsa”, a scris Darius Vâlcov, după ce i-a fost ștersă postarea.

La rândul său, Sandu Matei, explică circumstanțele eliberării actului medical și îi promite lui Vâlcov că se vor vedea în instanță.

”Este adevarat că nu am deranjat așa mult mafia politică ca până acum, dar să te legi de această depresie cauzată de pierderea unei persoane apropiate dragi este josnic, cu atât mai grav este că vine de la creierul mafiei psd și consilierul Primului Ministru.

Ma bucură aceste atacuri, asta îmi dovedește că lupta mea civică are ecou printre ei, dar să ajungi la niște acte medicale cu caracter personal este deja prea mult și trebuie văzut cine le-a oferit.

RUȘINE vâlcov, RUSINE dragomir (pt cunoscători) ! Pam pam

Vă pupa Fam. Matei , ne vedem în instanță !”, a scris Sandu Matei peFacebook.

Vâlcov recidivează în câteva minute și publică pe Facebook un clip care sugerează că #rezist și FDGR sunt naziste

Vâlcov a publicat pe Facebook un videoclip care sugerează ca #rezist și Forumul Democrat al Germanilor din România sunt organizații naziste. În montaj este pusă chiar o poză cu Iohannis avand o mustață ca Hitler.