Comitetul Executiv Național al PSD a votat, sâmbătă, la Neptun, numirea senatorului Niculae Bădălău în funcția de președinte interimar al organizației județene PSD Giurgiu, au declarat surse participante la ședință, citate de Mediafax. Alegeri pentru un președinte cu mandat plin urmează să fie organizate în perioada următoare.

Liviu Dragnea si Niculae BadalauFoto: Agerpres

Fostul președinte interimar al organizației județene PSD Giurgiu, Marian Mina, a anunțat sâmbătă, la Neptun, în ședința CExN al partidului, că renunță la funcție. Mina a propus apoi, Comitetul Executiv Național al PSD, numirea unui nou președinte interimar la filiala județeană Giurgiu în persoana senatorului social-democrat Niculae Bădălău.

CExN al PSD l-a votat în unanimitate pe Niculae Bădălău în funcția de lider interimar PSD Giurgiu. Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu, este finul senatorului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău.

Senatorul Niculae Bădălău a declarat, sâmbătă, înaintea ședinței CExN al PSD, că este nemulțumit de activitatea Guvernului, existând ministere care funcționează mai greu. ”Nemulțumiți sunt. Și eu sunt nemulțumit și îmi doresc mult mai mult pentru România și pentru români. Ideea e să discutăm și să găsim măsurile necesare pentru îndreptare. (...) Avem o guvernare bună, avem o creștere economică, sunt măsuri care au fost în cadrul programului de guvernare și care au fost implementate. E clar că în cadrul guvernului sunt ministere care funcționează mai greu, iar aici probabil dna premier va veni cu o măsură de remaniere”, a declarat Niculae Bădălău.

El a admis și faptul că PSD a scăzut în sondaje. ”E foarte adevărat că am avut o mică scădere, mai ales din cauza erodării și neimplementării tuturor măsurilor la timp și asta vine din guvern, nu din partid”, a adăugat Bădălău.