Elena Udrea a reacționat, pe Facebook, față de valul de critici pe care l-a stârnit pictorialul publicat de revista Viva, spunând că este obișnuită ca ceea face sau spune să fie tratat cu ”patimă”, însă, de această dată, i-au fost întrecute așteptările. Fostul ministru, condamnat definitiv la șase ani de închisoare cu executare pentru corupție, mai susține că virulența unor critici arată cât de departe poate merge astăzi divizarea societății.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Dezbaterile provocate de apariția fotografiei de pe coperta revistei Viva au depășit până și așteptările mele. Așa cum afirm în interviul din revista, după experiență mea în viață publică, sunt obișnuită ca de cele mai multe ori, ceea ce fac sau spun să fie tratat cu patimă exagerată, aspect pe care îl voi discuta altădată. Virulentă de ieri a unora, arată însă mult mai mult decât interesul de a se raporta la cineva anume, la mine de dată această. Arată cât de departe merge astăzi divizarea societății, cât de bazată pe ura cultivată intenționat este această divizare și cât de radicalizate sunt taberele”, le-a transmis Udrea, din Costa Rica, celor care au luat poziție față de controversatul interviu dat publicației citate.

Ea a mai spus că, deși în România este la modă să se înjure (aluzie la mesajele anti-PSD), îi va bloca pe toți cei care vor scrie vulgarități pe pagina sa de Facebook:

”P.S. Știu că este la modă în România să se înjure în gură mare, să se dea și să se ia… în piață publică, însă eu rămân old fashion. Că urmare, celor care caută un spațiu virtual unde să se descarce de frustrări prin mizerii și vulgaritati, le recomand să părăsească această pagină, că să nu fiu nevoită să îi blochez. Acum, doar pentru cei real interesați și care nu au cumpărat revista, public aici fotografiile care au apărut în formatul tipărit Viva și interviul pe care l-am dat, în integralitate”.