Trei depozite de 3000 de metri pătrați au ars într-un incendiu violent care a izbucnit în timpul nopții de joi spre vineri la un depozit de reciclare a materialelor plastice din Fierbinți-Târg, județul Ialomița, pompierii intervenind, la ora aceasta, pentru lichidarea focului, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomița, Lăcrămioara Chirea, incendiul la fabrica din Fierbinți-Târg a izbucnit cu puțin timp după miezul nopții și s-a manifestat violent.

„Este o fabrică de reciclare materiale plastice. Incendiul a izbucnit undeva la miezul nopții, la 12.15 a fost anunțat. Au ars trei depozite de materiale plastice, aproximativ 3000 de metri pătrați ca suprafață. Incendiul s-a manifestat violent și se manifestă în continuare, dar este localizat acum și lucrăm pentru lichidarea lui”, a declarat Lăcrămioara Chira.

Potrivit acesteia, a fost pericol de extindere la locuințele aflate în imediata apropiere, dar a fost înlăturat de intervenția promptă a pompierilor.

Deși erau victime în incinta fabricii, nimeni nu a fost rănit, potrivit sursei citate.

La ora transmiterii acestei știri, pompierii de la Detașamentul Urziceni intervin în continuare în Fierbinți-Târg, cu șapte autospeciale de la ISU Ialomița, dar și cu autospeciale de la ISU București-Ilfov și de la SVSU Fierbinți-Târg.

Deocamdată nu se știe care a fost cauza izbucnirii incendiului.