Președintele PMP, Eugen Tomac, spune, referitor la afirmațiile lui Liviu Dragnea potrivit cărora ar fi fost ținta unei tentative de asasinat, că acesta a luat-o pe urmele dictatorului Nicolae Ceaușescu care invoca ”agenturili străine” care complotau împotriva sa. Tomac precizează că Liviu Dragnea a pierdut contactul cu realitatea și adaugă că acesta se auto-elimină din politica românească.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Liviu Dragnea se crede Ceaușescu. Așa cum pe Ceaușescu au vrut să îl îndepărteze <>, lui Dragnea i-a pus ochi răi „un om foarte celebru în lume”. Scenariul se repetă...Deja s-a creat o monstruoasă coaliție a celebrităților mondiale pentru debarcarea sau chiar eliminarea fizică a mult mai cunoscutului Liviu Dragnea din Teleorman. Se pare că deținătorul adevărului absolut, al treilea om în statul român și președinte al partidului de guvernământ, a pierdut contactul cu realitatea și, în disperare de cauză, dă drumul întregii sale imaginații pentru a convinge că fără el nu se poate întâmpla nimic bun în România. Adevărul este că, la fel ca Nicolae Ceaușescu, Liviu Dragnea nu are nevoie de niciun ajutor pentru a se auto-elimina din politica românească”, a scris liderul PMP, pe Facebook.

Liviu Dragnea a susținut, marți, la Antena 3, că anul trecut ar fi fost ținta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru străini care au stat în România trei săptămâni și care au fost plătiți de „un om foarte celebru în lume”, referire la George Soros, invocat adesea de comunicatorii PSD. Liderul PSD nu a prezentat niciun fel de probe și nu a precizat că ar fi depus plângere penală.

În prima ieșire după protestele reprimate brutal pe 10 august, Liviu Dragnea a mai acuzat o „tentativă de lovitură de stat” și l-a atacat virulent pe președintele Klaus Iohannis, despre care a spus că vrea să fie suspendat.

Afirmațiile lui Dragnea au devenit deja, în spațiul online, ținta mai multor critici și chiar bancuri.