Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit marți, înecat la Olimp, ridicând la 18 numărul victimelor care și-au pierdut viața în mare în acest sezon estival. Tânărul a intrat să facă baie în ciuda faptului că steagul roşu a fost arborat pe mai multe plaje, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 12.56O nouă tragedie s-a petrecut, marți, pe litoral, un bărbat de aproximativ 40 de ani înecându-se la Costinești. Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, marți, în zona Golful Francezului , unde bărbatul fusese scos din valurile mării în stop cardiac. Un echipaj SMURD B și un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanță au ajuns la fața locului, cadrele medicale începând imediat protocolul de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse, a fost declarat decesul.

Deşi steagul roşu a fost arborat pe mai multe plaje, iar salvamarii îi avertizează pe turiști să nu intre în mare, seria tragediilor provocate de inconștiența unora dintre turiști continuă.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța a fost solicitat să intervină, marți dimineață, pe o plajă din Olimp, unde un tânăr în vârstă de 18 ani se înecase în mare.

La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD, care ar fi trebuit să-l transporte pe tânăr urgent la spital, dar în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de salvamari și de cadrele medicale, viața acestuia nu a mai putut fi salvată.

Aceasta este a 18-a victimă care își pierde viața în valurile mării de la începutul acestui sezon estival.