Un urs care a ajuns pe Autostrada Sibiu – Orăștie a fost accidentat mortal o mașină, la doar două zile după incidentul similar care a avut loc vineri noapte. Reprezentanții DRDP Brașov urmează să notifice Prefectura Sibiu, considerând că este vorba despre un fenomen, nu un caz izolat, în condiţiile în care este al doilea urs lovit mortal pe autostradă, transmite Mediafax.

Ursul lovit vineri noapte pe autostradaFoto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, Robert Elekes, ursul a ajuns pe Autostrada Sibiu – Orăștie şi a fost accidentat mortal de către un șofer.

În urma impactului, nu au existat victime omenești, iar maşina a suferit avarii minore.

Ursul va fi dus la DSV, iar Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov va notifica Prefectura Sibiu, considerând că nu mai este vorba despre un caz izolat.

Ursul a fost lovit la aproximativ șase kilometri de locul în care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un alt urs care a ajuns pe Autostrada Sibiu – Orăștie a fost accidentat mortal. În primul caz, ursul a fost lovit mortal de o camionetă de 7 tone, care circula regulamentar pe autostradă, în zona Săliște, în județul Sibiu.