Asia Argento, una dintre cele mai proeminente activiste ale mișcării #MeToo împotriva hărțuirii sexuale, a plătit recent pentru închiderea unei plângeri depuse de un tânăr actor și muzician care spune că actrița italiană l-a agresat sexual când avea 17 ani, scriuNew York TimesșiAssociated Press.

HotNews.roFoto: Hotnews

Argento, 42 de ani, i-a plătit 380.000 de dolari lui Jimmy Bennet, care acum are 22 de ani, pentru ca acesta să renunțe o plângere preliminară în care își anunța intenția de a o da în judecată. Înțelegerea a fost făcută la scurt timp după ce, în octombrie anul trecut, ea a spus că Harvey Weinstein a violat-o.

Bennet afirma în plângerea preliminară că a făcut sex cu Argento într-un hotel din California în 2013. Vârsta de consimțământ este de 18 ani în California.

În plângere se spune că Bennett și i-a afectat cariera. New York Times spune că a ajuns în posesia unor documente juridice, inclusiv un selfie cu Argento și Bennett într-un pat.

Argento a devenit una dintre cele mai cunoscute activiste ale mișcării #MeToo după ce a declarat că Weinstein a violat-o la festivalul de la Cannes din 1997, când avea 21 de ani. Argento a declarat că a continuat să aibă o relație cu Weinstein pentru că îi era frică să-l nu-l supere.