O femeie care s-a prezentat, vineri, la Parchetul Militar, pentru a depune plângere împotriva jandarmilor, a acuzat puternice dureri de cap și toracice, fiind solicitat un echipaj SMURD, care a preluat-o pentru a o transporta la spital, relatează Mediafax.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

„Am înregistrat plângerea penală în legătură cu evenimentele petrecute în 10 august, în care s-au lăsat urmări fizice și psihice asupra noastră. Am dureri foarte mari de cap”, a declarat aceasta înainte de a se retrage pentru că nu se simțea bine.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului, în urma unui apel telefonic, care a decis să o preia pe femeie, pentru investigații și pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

„Acuză cefalee, durere toracică, un salt hipertensiv. În momentul acesta, doamna este echilibrată hemodinamic și respiratoriu, o vom transporta la cel mai apropiat spital de urgență. Mai multe detalii nu pot da, vor fi investigații la camera de gardă. Spitalul Universitar este cel mai apropiat spital de urgență”, a declarat medicul din cadrul echipajului SMURD.

Până în prezent, în acest dosar au fost înregistrate, de către procurorii militari, 211 de plângeri penale şi au fost audiate 92 de persoane.