Un incediu puternic a izbucnit, vineri dimineața, la groapa de gunoi a orașului Arad, fiind afectată o suprafață de aproape 3.000 mp, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, incendiul a izbucnit la groapa de gunoi a orașului Arad, aflată la ieșire spre localitatea Șofronea. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 04.40 ca fiind unul de vegetație uscată, dar în momentul în care pompierii au ajuns la fața locului au observat că ard deșeurile din groapa de gunoi, fiind afectată o suprafață de aproximativ 3.000 mp.

“Intervine Detașamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și șapte subofițeri”, a informat ISU Arad. După câteva ore de intervenție, flăcările au fost stinse, iar la ora transmiterii acestei știri sunt degajări de fum.

În sprijinul pompierilor au venit angajați ai firmei de care aparține groapa de gunoi, care intervin cu buldoexcavatoare și camioane de pământ. Reprezentanții ISU Arad estimează că incendiul va fi stins complet după câteva zile.