Ecaterina Andronescu cere, într-o scrisoare deschisă, demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD și schimbarea Guvernului Dăncilă

de N.O.     HotNews.ro
Marţi, 14 august 2018, 15:46 Actualitate | Esenţial


Ecaterina Andronescu
Foto: Agerpres
Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a cerut, marți, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea. De asemenea, Andronescu susține că Guvernul Dăncilă trebuie schimbat. „Se poate compara acest guvern cu guvernele anterioare ale PSD-ului? Se poate compara acest guvern cu guvernele Văcăroiu, Năstase sau Ponta? Nu, în niciun caz”, scrie senatoarea PSD. 

"Pentru binele României și pentru binele PSD-ului, președintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate și maturitate și să facă un act de mare curaj și demnitate politică și să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le știm cu toții și nu le voi expune acum. Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru, iar în locul unui guvern PSD de profesioniști, pe care am putea să îl avem, ne vom trezi iar cu un guvern de amatori, cum am mai avut, iar țara, în an de Centenar, se va duce și ea înspre prăpastie, spre disperarea noastră și bucuria multora care nu ne vor puternici, uniți și consolidați în slujba României", a transmis, marți, Ecaterina Andronescu într-o scrisoare deschisă.

 Textul integral al scrisorii deschise a Ecaterinei Andronescu

„SCRISOARE DESCHISĂ
S.O.S. PSD

Urgența și dramatismul acestor zile fierbinți de august, când ne aflăm deja în al 12-lea ceas, când încă mai putem face ceva pentru a ne salva ca țară și ca partid de la un dezastru major, spre care ne îndreptăm vertiginos, ca membru loial al PSD, ca profesor și ca cetățean al României, fac un apel cât se poate de responsabil la toți colegii factori de decizie în acest moment ai PSD, la toți cei care odată au ocupat asemenea poziții în PSD și la Președintele actual al PSD domnul Liviu Dragnea „să nu dăm foc" țării și PSD-ului.
Ceea ce se întâmplă în acest moment în PSD și în țară nu este în regulă, s-a mers și s-a ajuns totuși prea departe, iar noi, cei din PSD, ca partid de guvernare, ne place sau nu, va trebui la un moment dat să decontăm absolut toate facturile acestei situații critice. 
Nu ne putem ascunde tot timpul de responsabilitate și să dăm vina pe alții.
Noi am fost votați să guvernăm, nu să ne plângem și să dăm vina pe alții, avem obligația față de țară și față de toți membrii PSD să fim un partid responsabil și să nu îi dezamăgim. 
Dragi colegi din PSD, vă rog să fim obiectivi și realiști. Nu întâmplător am ajuns în această situație. De când există partidul acesta, noi am avut cele mai profesioniste guverne, iar în componența lor au făcut parte cei mai buni experți și profesioniști din țară.
Partidul a avut și are resurse umane de foarte mare calitate și specialiști adevărați, dar din nefericire componența actualului guvern nu este expresia PSD-ului și nu reprezintă nivelul și capacitatea profesioniștilor din partidul nostru. 
Se poate compara acest guvern cu guvernele anterioare ale PSD-ului? Se poate compara acest guvern cu guvernele Văcăroiu, Năstase sau Ponta? Nu, în niciun caz. Acest guvern nu mă reprezintă nici pe mine, nici pe dumneavoastră, dragi colegi, nici PSD-ul, nici România. Acest guvern este expresia unei singure persoane, ceea ce nu este în regulă. 
În acest moment dăm motive și ocazii gratuite opoziției și adversarilor noștri politici să ne atace și, ce este și mai dureros, dăm motive solide poporului să se alieze cu adversarii noștri politici și să se ridice împotriva noastră.
Este momentul să ne trezim și să luăm în serios responsabilitatea majoră pe care ne-a încredințat-o poporul: SĂ GUVERNĂM ȚARA. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi cei din PSD trebuie să facem urgent două lucruri: 
1. Să venim în cel mai scurt timp cu un Prim-ministru și un guvern PSD de super profesioniști și să guvernăm țara, iar partidul are suficienți specialiști pentru un asemenea guvern. 
2. Pentru binele României și pentru binele PSD-ului, președintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate și maturitate și să facă un act de mare curaj și demnitate politică și să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le știm cu toții și nu le voi expune acum.
Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru, iar în locul unui guvern PSD de profesioniști, pe care am putea să îl avem, ne vom trezi iar cu un guvern de amatori, cum am mai avut, iar țara, în an de Centenar, se va duce și ea înspre prăpastie, spre disperarea noastră și bucuria multora care nu ne vor puternici, uniți și consolidați în slujba României.
Dragi colegi PSD-iști de bună credință, bine intenționați, responsabili și iubitori de țară și de neam, ACUM este momentul testului nostru de maturitate! 
Avem obligația și datoria să lăsăm copiilor și copiilor copiilor noștri o țară frumoasă, prosperă, sigură, democratică și puternică. 
Dumnezeu să binecuvânteze România! 
Cu toată prețuirea,
Ecaterina Andronescu”

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

14577 vizualizari

 • +95 (113 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 14 august 2018, 15:48)

  [anonim]

  • +52 (60 voturi)    
   Damage Control (Marţi, 14 august 2018, 16:04)

   MataMare [utilizator] i-a raspuns lui

   Abramburica a realizat si ea ca incompetenta duce la disparitie, probabil ca spera sa mai salveze ceva.

   Din pacate pentru noi romanii, disparitia PSD-ului nu este suficienta, avem nevoie de o o clasa politica noua, total noua, “fara penali” nu este suficient, clar asta trebuie sa fie un criteriu, dar clar nu trebuie sa fie singurul, trebuie sa stabilim niste reguli, principii si valori. O Biblie a politicii romane daca vrei.
   • +19 (25 voturi)    
    Damage Taken (Marţi, 14 august 2018, 17:38)

    MakeRoGreatAgain [utilizator] i-a raspuns lui MataMare

    Bunicuta strikes again!

    Pai bunicuta a miros sange si o oportunitate de putere.
    Bunicuta nu face parte din cercu de preteni restransi ai lu' Don Dragnea. A simtit miros de sange si incearca sa-si faca loc.
    Daca nu merge, drumul va fi catre partidul lu' Ponta unde locu din randul de fata il are asigurat, pentru merite deosebite.
    • +4 (6 voturi)    
     Andronescu vrea sa-l aducă pe Ponta premier! (Marţi, 14 august 2018, 21:21)

     simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui MakeRoGreatAgain

     Ecaterina Andronescu dorește sa-l aducă înapoi prim ministru pe Victor Ponta.
   • +6 (6 voturi)    
    . (Marţi, 14 august 2018, 18:00)

    Moarte democratiei reprezentative! [utilizator] i-a raspuns lui MataMare

    "O Biblie a politicii romane daca vrei." O avem, totul este sa VREM. Fiti uniti si mandri, dragi romani! http://www.meritocratia.ro/constitutia-meritocrata/
   • +5 (5 voturi)    
    Andronescu vrea sa-l aducă pe Victor Ponta premier (Marţi, 14 august 2018, 18:10)

    simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui MataMare

    Nu îl aduceți pe Ponta înapoi!

    Ecaterina Andronescu dorește sa-l reinstaleze pe Victor Ponta ca prim ministru. Citatul de mai jos spune totul.

    Nu ma pronunț asupra guvernelor Năstase sau Văcăroiu însă cel actual se poate compara cu al lui Ponta. As zice ca este mai bun. S-au mărit salariile doctorilor și asistentelor plus cele ale altor categorii s-a trecut CAS-ul și CASS-ul de la angajat la angajator. S-a făcut ceva.

    Pe vremea lui Ponta nu s-a realizat decât butaforie. Individul în cauza s-a ocupat exclusiv cu declarații de presa și apariții la TV care exasperau lumea.

    Citat:
    "Se poate compara acest guvern cu guvernele Văcăroiu, Năstase sau Ponta? Nu, în niciun caz”, scrie senatoarea PSD."
   • +5 (5 voturi)    
    . (Miercuri, 15 august 2018, 0:13)

    Moarte democratiei reprezentative! [utilizator] i-a raspuns lui MataMare

    "O Biblie a politicii romane daca vrei." Exista, trebuie doar sa VREM sa o implementam : http://www.meritocratia.ro/constitutia-meritocrata/ Fiti demni si patrioti, dragi romani! Inca nu este totul pierdut...
   • +2 (2 voturi)    
    procesul vindicativ (Miercuri, 15 august 2018, 2:37)

    Coco Whistle [utilizator] i-a raspuns lui MataMare

    inseamna judecata dreapta, pina atunci ne vedem in piata.
  • +30 (34 voturi)    
   ce vorbesti (Marţi, 14 august 2018, 16:08)

   Kosmos [utilizator] i-a raspuns lui

   Inainte se fura cu perdea.acum fura ca porcii si se fuge in tarile bananiere
  • +33 (41 voturi)    
   Toate guvernele PSD au fost ticăloase (Marţi, 14 august 2018, 16:09)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui

   Ne abureşte tanti Cati aici că totul era paradisiac până la venirea necromantului teleormănean.

   PSD are o lungă tradiţie în jaf şi subdezvoltare naţională, fiindcă atunci când un PSDist fură, evident nu mai sunt bani de investiţii.

   PSD trebuie să dispară.
  • +22 (26 voturi)    
   nu contează, (Marţi, 14 august 2018, 16:27)

   georghe [utilizator] i-a raspuns lui

   gropar să fie.
  • +41 (45 voturi)    
   Totusi, observa diferenta! (Marţi, 14 august 2018, 16:28)

   Inapasevedeinvers [utilizator] i-a raspuns lui

   Oricat nu ne-ar placea Ambramburica, dragnea este dovada ca ORICAND se poate si mai rau.
  • +31 (35 voturi)    
   Totusi suna interesant... (Marţi, 14 august 2018, 16:30)

   BEDE [utilizator] i-a raspuns lui

   Nu ma entuziasmeaza deloc Abramburica, dar, cand un vechi si celebru membru al P$D spune ca este bine sa fie dat jos acest conducator suprem si guvernul pus de el, chiar devine interesant. Parca nu ar mai fi P$D cu unitatea de nezdruncinat, din care Ponta a iesit cam de unul singur... Dar nu pot sti exact ce forte sunt.
   • +6 (16 voturi)    
    e (Marţi, 14 august 2018, 16:59)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui BEDE

    ofticata pt. ca dragnea a indepartat-o din structurile de conducere.
    Nu moralitatea si etica o imping catre aceasta actiune ci dorinta de a ajunge din nou in functie de conducere, tocmai pt. a se proteja pe ea.
    Doar nu credeti ca daca nu i se canta "Ecaterino, vedea-te-as vie, in colivie, la Vacaresti" nu stie ca i se poate intampla?
  • +21 (27 voturi)    
   HA HA (Marţi, 14 august 2018, 16:31)

   vodatepes [utilizator] i-a raspuns lui

   Ambramburica cere demisia lui Ambraburel. cascadori rasului.
  • -5 (15 voturi)    
   Comment sters de user (Marţi, 14 august 2018, 17:06)

   Reticentul [anonim] i-a raspuns lui

  • +3 (5 voturi)    
   o remarca, au disparut brusc postacii, (Marţi, 14 august 2018, 18:14)

   pepper89 [utilizator] i-a raspuns lui

   sunt confuzi, nu se asteptau la lovitura asta sub centura, asteapta noi ordine prin pager, sa vada care e noua directie.
  • +5 (7 voturi)    
   Prea putin. (Marţi, 14 august 2018, 19:36)

   fat.cat [utilizator] i-a raspuns lui

   Prea tarziu.
   • +5 (5 voturi)    
    E joc de glezna! (Marţi, 14 august 2018, 20:54)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui fat.cat

    Cum nu au mai fost in prim plan s-au dat democrati, umani, apropiati de alegatori. Nu uit cata rautate a afisat madama asta in dese momente; cand nu ii convenea ceva, batea cu piciorul!
    Nu ea e aia care voia tineri in facultate fara BAc-ul luat? De ce nu a facut nimic atunci cand procurorul Panait a fost omorat de Stanoiu/Ponta, ...? De ce nu a urlat cand ppe noi ne durea? NICIODATA!
    Pesede NICIODATA!
    Mu...re permanent!
    Nu ma las pacalit. Pesede trebuie sa nu a mai guverneze NICIODATA. Ba, chiar as cere un fel de punct 8; cine a facut parte din pesede (sub diferitele lui denumiri) sa nu mai aibe acces la functii si nici sa nu mai faca parte dintr-un alt partid.
    Uitati si lasati de-o parte!
    Departe.
  • +4 (4 voturi)    
   FAKE NEWS (Marţi, 14 august 2018, 22:49)

   Mihaiio [utilizator] i-a raspuns lui

   A luat Dragnea atatea lovituri si inca e acolo! Nu mai credeti in ce fac astia de la PSD - vor doar sa ne inunde cu informatii si sa ne dea speranta ca poate pica Dragnea. Acesta nu are cum sa pice - este infipt prea adanc si il tin fix toti prietenii lui din partid si din servicii.

   Daca stiti serialul House of Cards: Dragnea joaca in acelasi fel!
   • +2 (2 voturi)    
    gresit (Miercuri, 15 august 2018, 13:24)

    sareta [utilizator] i-a raspuns lui Mihaiio

    Il tin magistratii corupti care l-au lasat sa zbenguie prin banii statului aproape 20 de ani ,si se chinuiesc sa-l acopere si in cazul cu banii furati copiilor !Acolo-i nenorocirea acestei tari ,cati ani au nevoie sa-i puna catuse acestui nemernic( care a mai furat si terenuri bun public) ?Cu dovezi clare si nu cu denunturi, se screm magistratii si iar se screm ,au nevoie de luni de gandire,de ceva IQ sa inteleaga,etc.
 • +16 (20 voturi)    
  In fine (Marţi, 14 august 2018, 15:55)

  aniod [utilizator]

  Foarte bine. Acest lucru il asteapta toata tara.
 • +20 (26 voturi)    
  Comment sters de user (Marţi, 14 august 2018, 16:01)

  polonyca [anonim]

  • +17 (21 voturi)    
   Doamna Cati il asteapta de mult timp ... (Marţi, 14 august 2018, 17:15)

   silviu_dumitrescu [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

   ... dupa colt, cu caramida in mana, asa cum ii sade bine unui profesor universitar si fost rector - se intelege: pe Daddy !

   orice am spune noi (din afara PSD), acest apel este dedicat membrilor PSD - conteaza cum il privesc ei si daca s-a ajuns la masa critica de probleme si dezavantaje pe care le-a generat Daddy cu toate prostiile lui, incat sa riste pierderea guvernarii

   au vazut foarte clar ca asta cu Dancila Prim Ministru si toata pleiada de imbecili adusi in Guvern i-a dus la MuiePSD = nu au fost niciodata in halul asta !
  • +4 (4 voturi)    
   neah (Marţi, 14 august 2018, 18:08)

   Erwin [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

   Nu exista asa ceva in PSD.
   Abramburica e marginalizata in PSD si isi pregateste mutarea in PSDul lui Ponta. Acum probabil incearca sa faca valuri poate mai atrage voluntari.
   Deja vad lozinca: "PSD Ponta pastreaza traditia furtului civilizat, nu da in cap la oameni pe strada ca mPSD!"
 • +20 (24 voturi)    
  ... (Marţi, 14 august 2018, 16:02)

  rocknum [utilizator]

  Hopa!

  A înnebunit lupu'
 • +5 (11 voturi)    
  Be cool (Marţi, 14 august 2018, 16:03)

  Marius_23 [utilizator]

  PSD !
 • +20 (24 voturi)    
  hai ca se impute treaba (Marţi, 14 august 2018, 16:05)

  pepper89 [utilizator]

  se ascut coltii, next in locu lu dragnea? care se ofera, care da mai mult?
  daca a intors armele si abramburica, care il apara pana acum pana in panzele albe, cam asta a fost pt condamnat. RIP!
 • +26 (30 voturi)    
  ipocrizie maxima (Marţi, 14 august 2018, 16:06)

  DonBosco [utilizator]

  pana acum de la cine ai mancat rahat turcesc? nu te-ai complacut in acelasi partid de ciordy? Inventai orice argumente fantasmagorice ca sa justifici orice tembelism. Si acum ce vrei? Sa pari eroina? Abramburica D'Arc ce a salvat tara de odiosul guvern Dancila?
  Da, sa-si dea toti demisia si tu in frunte cu ei. Lasa scrisorile si, ca sa areti cu adevarat ca nu te complaci cu orice jeg, da-ti demisia din parlament si cere-le demisionara fiind sa faca si ei la fel.
  Asa, demagogie mare, stai frumos pe un loc caldutz adus de voturile luate cu japca de primari si baroni, de manevrele lui dracnea et co., dar vii sa spui ca pana acum nu ti-a mirosit dar acum nu se mai poate, iti pute si sa-si dea demisia. Bai ce jeguri penale sunteti toti - niciunul nu sunteti mai bun, japitelor!
 • +27 (33 voturi)    
  Super! (Marţi, 14 august 2018, 16:07)

  The_Dude [utilizator]

  Sper sa se manance intre ei pana nu mai ramane nimic.

  MOTIVUL scrisorii:
  Ecaterina Andronescu a fost schimbată din fruntea Comisiei de Educație din Senat și înlocuită cu Liviu Pop, după ce a pierdut în Comitetul Executiv funcția de ministrul al Educației în fața lui Valentin Popa.

  Restul e cancan.
 • +20 (24 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 14 august 2018, 16:07)

  [anonim]

 • +12 (20 voturi)    
  Bravo (Marţi, 14 august 2018, 16:10)

  CipCC [utilizator]

  Macar un om din acest partid de borfasi a avut curajul asta....ceva deosebit. Nu credeam ca e posibil
 • +19 (23 voturi)    
  gata? ii canta prohodul lui dragnea ? (Marţi, 14 august 2018, 16:12)

  Zentrix [utilizator]

  pai si cum ma tanti Kati ? il lasi tu pe daddy sa ajunga la parnaie ? ca daca nu mai e sef la PSD unde crezi tu ca ajunge ?

  Daddy o sa experimenteze la propriu, in minunata celula care deja il asteapta, ce inseamna mue psd. Si crede-ma, asta o sa fie numai preludiul.

  He, he...
 • +16 (20 voturi)    
  he (Marţi, 14 august 2018, 16:20)

  IonIonescuDeLaBrad [utilizator]

  Asa e cand nu te lasa astia la masa cu ei, te superi pe ei si incerci sa-i provoci. Cand era sa ajungi iar groparul invatamantului nu i-ai mai cerut demisia, acum ca n-ai prins si tu o bucata de pita te doare de soarta partidului.

  Jalnic. Jenibil.
 • +13 (15 voturi)    
  vb singura oare (Marţi, 14 august 2018, 16:21)

  Hans Metter [utilizator]

  sau mai sunt si altii in spatele ei
 • +12 (14 voturi)    
  Comunisti vs bolsevici (Marţi, 14 august 2018, 16:35)

  banel [utilizator]

  .
 • +15 (19 voturi)    
  V-ati trezit Dna.Andronescu ? (Marţi, 14 august 2018, 16:36)

  Venier [utilizator]

  TARZIU, dar mai bine acum decat niciodata, cu riscul sâ fiti exclusa din acest partid toxic (de la începuturile sale) pentru Romania.
  • +1 (3 voturi)    
   mai e un risc (Marţi, 14 august 2018, 18:57)

   baimarean [utilizator] i-a raspuns lui Venier

   a intra in cALDE
 • +15 (19 voturi)    
  Exact.. (Marţi, 14 august 2018, 16:40)

  bogdanrech [utilizator]

  Comuniștii tot timpul se vor mânca între ei pentru ciolan. ”Prietenul” de inele a lui Ceaușescu i-a semnat sentința la moarte de ex.
 • +16 (20 voturi)    
  Bravo Doamna Andronescu! (Marţi, 14 august 2018, 16:47)

  Rescator [utilizator]

  Ati ințeles ,deși cam tarziu,ca Dictatorul repetent
  Liv Jong Unu distruge PSD-ul și Romania.Este cel
  mai malefic personaj din 1944 și pana astazi.
 • +18 (22 voturi)    
  Tovarasico, prea tarziu! (Marţi, 14 august 2018, 16:49)

  DanBruma [utilizator]

  Vremea voastra e apusa. Noi partide vor lua puterea in Romania. Partide democratice care respecta statul de drept de tip occidental cu separarea si controlul reciproc al puterilor care-l alcatuiesc, Legislativul, Executivul si Justitia
  • 0 (0 voturi)    
   exact (Miercuri, 15 august 2018, 9:29)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui DanBruma

   controlul reciproc, nu cu Justitia complet necontrolata!
 • +12 (14 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 14 august 2018, 17:10)

  [anonim]

 • +10 (12 voturi)    
  :) (Marţi, 14 august 2018, 17:42)

  owl [utilizator]

  Katy, sa vezi ce o iei de la ala mic si rau - pastoru' Gadea si de la fratele mai mare - BadeaM. Nu mai pupi scaun confortabil, intrebari usoare, titluri...

  Mai bine ii faci o scrisoare deschisa lu' dom' profesor... Ai mai multe sanse..
 • +10 (14 voturi)    
  Rusine! (Marţi, 14 august 2018, 17:57)

  n.dumiritu [utilizator]

  Dragnea a iesit sa explice la televizor, in ziua mitingului, ca un sef de guvern, cum va tripla pensiile din 2021 (sau 22). Totul e exceptional de bine planificat. Valcov garanteaza. Daca sint unii care isi exprima scepticismul sau dezacordul, isi merita cu prisosinta bastoanele pe spate de teroristi antinationali ce sint. Ce nu e clar? Progresul se va face cu disciplinarea cirtitorilor. Aici vorbim de treaba socotita, partidul are incredere deplina in Dragnea. Dragnea stie cui sa dea, unde sa unga, pe cine sa minta, se pricepe sa tina in asteptare infrigurata. Dragnea da la cei care slujesc partidul. Iar partidul incaseaza dividendul. E investitie sigura. Tara, noi restul, nu mai contam.

  Partidul e plin de capabili, diagnosticul ca duceti tara de ripa a fost tinut sub obroc, ca sa nu lase fisuri la vedere. Ati mers tot timpul cu unanimitati. Ati cintat aceeasi arie a dispretului fata de sceptici si critici. Nu v-a interesat decit imunitatea si eternizarea la putere. Nu v-ar fi rusine! Sinteti o rusine, in integralitatea voastra ca partid, pentru politica. Sinteti o rusine pentru dedicarea pentru binele comun a stramosilor nostri (pomeniti voi de centenar, putorilor!). Sinteti o organizatie politica corupta pina in maduva. Aclamati-l si sustineti-l pe Dragnea pt. ca va meritati reciproc!
  • +1 (1 vot)    
   Politica e din viata reala (Marţi, 14 august 2018, 18:22)

   aniod [utilizator] i-a raspuns lui n.dumiritu

   de acolo unde regii sunt incorecti, de unde nu exista alb sau negru. Ea tine cont de toate slabiciunile oamenilor.
 • +14 (16 voturi)    
  competente? guvernele PSD? ce gluma... (Marţi, 14 august 2018, 17:57)

  Roman_Cetatean [utilizator]

  Din cauza guvernelor Vacaroiu, Nastase si Ponta s-a ajuns aici, incompetenta a crescut gradual...sa ne amintim cum a blocat cu succes Ponta constructia de autostrazi, construirea de noi spitale, de faptul ca mizeria Hexipharma a avut loc pe timpul lui, de Colectiv...daca astea sunt mostre de "competenta"...

  In plus, guvernele PSD au fost si sunt si imorale si corupte. Ce e la Dancila "in plus:": sunt SI analfabeti/analfabete, in rest, nicio diferenta.

  Ce sa pui in loc, un Ponta mitoman? un Pricopie securist (e presedintele ASSN, deci un securist si sinecurist)? O Rovana Plumb "plimbata" de la Mediu la MFE la Munca....ca si cum s-ar pricepe la orice (dar de fapt la nimic, decat spagareala)?
 • +2 (6 voturi)    
  Se aprobă (Marţi, 14 august 2018, 18:50)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  La cât rău a făcut femeia asta, acum - totuși - sunt de acord cu ea.
 • +4 (6 voturi)    
  Va sari bostangiul Codrin S.cu "razboiul civil " ? (Marţi, 14 august 2018, 19:11)

  Plagarus [utilizator]

  Totul pt. frontul apararii condamnatului sef DLN !
 • +3 (3 voturi)    
  Extraordinar, (Marţi, 14 august 2018, 20:51)

  Pac-pac [utilizator]

  Gropara invatamantului profesional din Romania s-a pus pe scrisori deschise. Raul facut de tanti asta este mult mai grav decat a facut tot PSD-ul in ultimul mandat si pana la alegerile viitoare.Pentru ca a rupt radacina.
 • +2 (2 voturi)    
  pai de ce sa le comparam? (Marţi, 14 august 2018, 22:33)

  revo [utilizator]

  nu e unul si acelasi fir rosu care le strabate? Ce e de comparat?

  Hai sictir!
 • +3 (3 voturi)    
  si cine plateste? (Miercuri, 15 august 2018, 3:13)

  Coco Whistle [utilizator]

  nu e timpul ca dupa atitia ani de dezamagiri, greseli, furtaciuni, impartirea romaniei sa va retrageti la pensie dar sa fiti si raspunzatori ptr atitea vieti si ani pierduti de fiecare dintre noi? e timpul platilor...
 • +1 (1 vot)    
  Suntem jos tare ca societate (Miercuri, 15 august 2018, 10:49)

  hic sunt leones [utilizator]

  când singura voce critică din partidul de guvernare este o individă precum Andronescu, o nulitate politică, un ministru ale cărui măsuri au adus rezultate sinistre pentru educația românească...
 • +3 (3 voturi)    
  Andronescu : (Miercuri, 15 august 2018, 12:14)

  Rahan5 [utilizator]

  ,,cei din PSD, ca partid de guvernare, ne place sau nu, va trebui la un moment dat să decontăm absolut toate facturile acestei situații critice."
  Nu e nevoie de nici o decontare: PSD se va transforma in Partid-Stat, dirjand integrarea Romaniei in CSI, iar ,,fractionistii" de partid ca Ecaterina Andronescu vor fi deportati in Siberia pentru ,,reeducare" , chiar in primele garnituri de tren in directia aceea. Noul cantec la moda in Romania va fi un cantec vechi din anii '50 :
  ....Trece trenul printe munti ! ...
  Incarcat cu detinuti !..... : -)))))
 • -1 (3 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 15 august 2018, 12:19)

  [anonim]

 • -3 (3 voturi)    
  Doamna Andronescu , (Miercuri, 15 august 2018, 13:00)

  A310 [utilizator]

  pacat ca v-ati dedat la un asemenea gest .
  Aceasta epistola este o mizeire vis a vis de partidul care v-a propulsat , dar asta face parte din modul de comportament almultor intelectuali , de-a lungul istoriei avem multe exemple de comportamente abjecte ale unor intelectuali romani , si dvs. va inscrieti in aceasta tagma .


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by