Un bărbat a încercat să incendieze sediul PSD din Focșani în noaptea de luni spre marți, cu ajutorul unei sticle plină cu benzină, apoi a fugit de la locul faptei, potrivit Mediafax.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, iar atacatorul a fost prins la scurt timp de doi cetățeni și, ulterior, a fost predat polițiștilor.

Sediul partidului de guvernământ nu a fost avariat, iar bărbatul este anchetat la sediul Poliției,

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, bărbatul a aruncat cocktailul molotov în curtea sediului PSD și apoi a fugit. El a fost văzut de câteva persoane aflate la o terasă din apropiere care au fugit după el și l-au imobilizat.

Se pare că atacatorul era în stare avansată de ebrietate și că nu a putut justifica gestul său. Martorii susțin că bărbatul a spus că nu este membru de partid și că lucrează la o societate edilitară din Focșani. Atacatorul a fost predat polițiștilor vrânceni care l-au reținut pentru audieri.

El a fost identificat de polițiști, are 47 de ani și este din comuna Golești, județul Vrancea. La ora redactării acestei știri audierea bărbatului continuă la sediul IPJ Vrancea.