68 de persoane care au participat la protestul de vineri din Piaţa Victoriei s-au prezentat, până la ora transmiterii știrii, la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) ca să obțină certificate medico-legale, a declarat, pentru MEDIAFAX, Salem Abdo, reprezentant INML.

Violente la protestul din 10 augustFoto: Agerpres

Un număr de 68 de persoane care au participat la protestul de vineri din Piaţa Victoriei s-au prezentat, până la ora transmiterii știrii, la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) ca să obțină certificate medico-legale, a declarat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, Salem Abdo, reprezentant al Institutului Național de Medicină Legală (INML).

Mai multe persoane care au participat la mitingul din 10 august s-au prezentat, luni, la Parchetul Militar, pentru a depune plângeri împotriva jandarmilor. Protestatarii acuză forțele de ordine că vineri seară s-au comportat abuziv și au lovit manifestanții fără motiv.

Peste 400 de persoane, între care 35 de jandarmi, au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD, vineri, la protestul din Piața Victoriei. Dintre acestea, 40 au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, trei dintre ei având arsuri de până la 15% din suprafaţa corpului, potrivit șefului de comunicare al Jandarmeriei Române, locotenent colonel Marius Militaru.

Citește și:

VIDEO Manifestanții răniți în urma intervenției jandarmilor, la IML pentru certificate medico-legale. Ei denunță abuzul forțelor de ordine și spun că vor depune plângeri la Parchet