21:35 SIBIU Peste 8.000 de sibieni strigă „Dragnea nu uita, România nu-i a ta”.

Protest la ClujFoto: Hotnews

21:30 Brașov-2.000 de persoane, Constanța- 1.800 (sursă: digi24) Piatra Neamt-peste o mie, Târgu-Mureș și Galați -câteva sute de persoane

21:30 IAȘI Peste 6.000 de oameni s-au adunat până în acest moment la Iași. Se scandează: ”Psd ciuma rosie”, ”Hotii”, ”Demisia si Bucuresti, nu ceda”

20:50 In centrul Timișoarei s-au adunat peste 3.000 de oameni. Oamenii cer demisia Guvernului Dăncilă. Se strigă din toate puterile „Fără penali”, „Demisia”, „Jos guvernul”, „Luptăm și câștigăm”, potrivit TION.ro.

20:20 CLUJ Peste 3.000 de oameni protestează la Cluj în fața Prefecturii. Oamenii s-au așezat jos dorind să le arate jandarmilor hotărârea lor de a rămâne la protest.

21:50: Brașov-4.000 de persoane (vezi mai multe imagini pe Brasovul Civic), Constanța- 1.800 (sursă: digi24) Piatra Neamt-peste o mie, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău și Galați -câteva sute de persoane

Cluj

20:20 CLUJ Peste 3.000 de oameni protestează la Cluj în fața Prefecturii. Oamenii s-au așezat jos dorind să le arate jandarmilor hotărârea lor de a rămâne la protest. Prezență numeroasă a jandarmerie, mai multe dube flancând coloana de manifestanți

20:00 Peste o mie de persoane mărșăluiesc la Cluj. Protestatarii s-au oprit în fața Prefecturii

19:45 Peste 700 de persoane mărșăluiesc. O duba a jandarmeriei însoțeste coloana. Lumea scandează ”Jandarmeria apără hoția”

19:37 Se pornește in marș către P-ța Avram Iancu.

19:00 Peste 500 de persoane s-au adunat la Cluj, în Piața Unirii, iar lumea continuă să vină. Atmosfera este una liniștită.

Lumea scandează ”Jos guvernul comunist”, ”PSD, ciuma roșie”; ”Fară violență” și ”Nu plecăm până nu plecați”

Caini 'sorosisti la Cluj'

Caini 'sorosisti la Cluj'

Foto: Hotnews

„Modul în care#JandarmeriaRomanaa acţionat la protestul din 10 August din capitala este inacceptabil şi impardonabil! S-au folosit gaze lacrimogene şi tunuri de apă pentru a dispersa mulţimea paşnică! Bătrâni şi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce dinspre Parlamentul European protestatarii primesc mesaje de susţinere! Nu avem voie să ne lăsăm intimidaţi acum! Protestele PAŞNICE trebuie să continue! Ne vedem în continuare în Piaţă!”, transmit reprezentanţii comunităţii Umbrela Anticorupţie Cluj, care au lansat pe Feacebook un eveniment intitulat „Bucureşti, nu uita, Clujul e de partea ta”! Se cere demisia lui Liviu Dragnea, a premierului Viorica Dăncilă, dar şi a ministrului de Interne Carmen Dan, potrivit Actual de Cluj.

Iași-peste2.000 de oameni

21:30 IAȘI Peste 6.000 de oameni s-au adunat până în acest moment la Iași. Se scandează: ”Psd ciuma rosie”, ”Hotii”, ”Demisia si Bucuresti, nu ceda”

20:30 Peste 2.000 de oameni și la Iași. Se scandează ”Demisia” și ”M...e PSD”

Peste o mie de oameni s-au adunat până în acest moment la Iași

Sibiu-peste 7.000 de oameni

21:35 SIBIU Peste 8.000 de sibieni strigă „Dragnea nu uita, România nu-i a ta”.

20:35 În acest moment sunt peste 7.000 de sibieni care mărșăluiesc pe străzile orașului. Aceștia strigă „Dragnea nu uita, România nu-i a ta”. Coloana de manifestanți se deplasează acum pe Bulevardul Mihai Viteazul, ajungând la strada Rahovei, potrivit ziarului local Turnul Sfatului.

20:00 După jumătate de oră aceștia au pornit în marș pe strîăzile orașului, iar coloana de protestatari cuprinde în primele minute ale manifestației cel puțin 2.000 de oameni, iar locuitorii orașului continuă să se alăture protestului. De data aceasta, participanţii îşi strigă inclusiv nemulţumirile faţă de acţiunile Jandarmeriei de vineri seara de la Bucureşti – când sute de persoane au avut de suferit din cauza gazelor lacrimogene lansate de jandarmi.

19:30 Peste 1.000 de sibienii s-au adunat şi azi seara la un marş de protest faţă de coaliţia de guvernare, dându-și întâlnire în fața magazinului Dumbrava, potrivit ziarului Turnul Sfatului

TIMISOARA

22:20 TIMIȘOARA Manifestanții, care au plecat în marș spre Prefectură, se reîntorc acum în Piața Victoriei.Se strigă din toate puterile „Fără penali”, „Demisia”, „Jos guvernul”, „Luptăm și câștigăm”.

20:50 La mai bine de o oră de la începerea protestului, în centrul Timișoarei s-au adunat peste 3.000 de oameni. Oamenii cer demisia Guvernului Dăncilă. Se strigă din toate puterile „Fără penali”, „Demisia”, „Jos guvernul”, „Luptăm și câștigăm”, „Unitate”! Manifestanții agită steaguri tricolore, steaguri UE și cară cu ei pancarte pe care au scris „Jos analfabeta”, „Jos guvernul mafiot”, „Dragnea la pușcărie, Dăncilă la școală”. Mulți dintre ei poartă tricouri pe care scrie „M**e PSD”, potrivit TION.ro.

20:35 Timișorenii s-au întors sâmbătă seara în Piața Victoriei din Timișoara. La ora 20.00, timișorenii au intonat ”Deșteaptă-te, române!” și au continuat cu sloganuri împotriva partidelor aflate la guvernare.

BRASOV -4.000 de oameni

BACĂU -peste 2.000 de persoane au mărșăluit pe străzi

Piatra-Neamt- câteva sute de persoane

Zeci de mii de oameni au mărșăluit vineri seară pe străzi la Cluj-Napoca, Iași, Sibiu sau Timișoara împotriva PSD și a Guvernului Dăncilă, ei spunând că au ieșit la protest pentru susținerea mitingului Diasporei din Piața Victoriei din Capitală. Alte mii sau sute de persoane au fost vineri seară în stradă și la Brașov, Baia Mare, Oradea, Galati, Constanța și Craiova. Manifestaţiile din oraşele de provincie s-au încheiat fără incidente majore.