La două săptămâni de la naştere, a fost abandonat în maternitate. Cu timpul, străinii i-au devenit familie, iar instituţiile de protecţie socială - acasă. Până la vârsta majoratului, viața din centrul de plasament a fost singura realitate pe care Tiberiu a cunoscut-o.

interviu Tiberiu AntipaFoto: Hotnews

Când a venit momentul să părăsească centrul, a înţeles că în el stă puterea de a se împrieteni cu viaţa.

În 2016 a înființat o asociație care îi poartă numele, Asociația T.I.B.E.R.I.U.S- Tineret, Iubire, Bucurie, Empatie, Rațiune, Ideal, Umanitate, Speranță. Acesta a fost visul lui și se consideră un om împlinit.

Asociația are ca scop "sprijinirea tuturor categoriilor vulnerabile, copii din centre, oameni ai străzii, familii monoparentale și în situații de risc", spune el.

Din 2016 până în 2018 a ajutat peste 1.000 de copii abandonați și a derulat peste 30 de proiecte care au contribuit la integrarea lor în societate.

Are planuri mari de viitor. Vrea să înființeze un centru pentru tineret care să ofere burse tinerilor pentru a-i încuraja să își urmeze visurile.

"Orice este posibil dacă îți dorești cu adevărat. Trebuie să profiți de orice oportunitate", asta spune el că este cheia succesului.