Trei muncitori au fost prinși, joi, sub un mal de pământ la un ştrand în construcţie în localitatea sibiană Scoreiu. La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje, inclusiv un echipaj de descarcerare, relatează Mediafax.

AmbulantaFoto: pixabay.com

ISU Sibiu a fost solicitat să intervină în localitatea Scoreiu, pentru salvarea victimelor surprinse de malul surpat al unui ștrand aflat în construcție.

”Una dintre victime a fost scoasă, este conștientă și primește îngrijiri medicale de urgenţă de la echipajul SMURD cu medic, o altă victima prezintă traumatisme la membrele inferioare și nu are nevoie de îngrijiri medicale, iar a treia victimă a fost prinsă de malul surpat. Se intervine pentru scoaterea victimei de sub pământ cu două buldoexcavatoare și mijloace de intervenție specifice din cadrul containerului multirisc al ISU Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor.

De asemenea, la faţa locului se intervine cu un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă SAJ și alte echipaje din cadrul punctului de lucru Avrig.