Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova, Alin Demetrian, a început să construiască un bazin cu plante acvatice şi peşti în curtea unităţii medicale, însă a fost oprit de Consiliul Judeţean pe motiv că nu a cerut aprobări. ”A fost poate o naivitate din partea mea. Mi-o asum”, spune Demetrian, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova, Alin Demetrian, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că este nevoit să oprească amenajarea unui bazin cu plante acvatice şi peşti, investiţie pe care o începuse în curtea unităţii medicale, în urma izbucnirii unui scandal pentru că nu a respectat paşii legali.

Demetrian a afirmat că a comandaat deja peştii, dar este nevoit să amâne investiţia „până când se poate face totul legal”.

„Construcție este mult prea mult spus. Mi-am cerut scuze către conducerea Consiliului Județean Dolj despre acest gest. O să reiau toți pașii în mod legal și o să fie făcut așa cum trebuie. Am crezut că este nevoie de acțiune, mai puțin de termene de așteptare. A fost poate o naivitate din partea mea. Mi-o asum. Era vorba despre o investiție minimă, suportată în totalitate de mine, nu ar fi presupus nicio cheltuială pentru spital. Era vorba despre amenajarea unui mic bazin cu nuferi, plante acvatice, cu pești, pe care îi și comandasem, în naivitatea mea. O să amân această lucrare până când se poate face totul legal”, a declarat managerul.

El a adăugat că va duce investiţia la bun sfârşit întrucât spaţiul din curtea spitalului „nu arată deloc bine”, fiind plin cu chiştoace şi gunoaie.

„Cei de la Consiliul Județean Dolj au veni azi (joi - n.r.) aici și am discutat despre un viitor proiect. Nu este un heleșteu, acesta presupunând excavare. Totul se întâmpla la suprafața pământului, o groapă de refugiu pentru pești, de aceea am crezut că îl pot face fără să aștept după zeci de aprobări. Există variante ca eu să sponsorizez lucrarea, ceea ce voi și face. Spațiul de acolo, din spatele unității spitalicești, trebuie amenajat întrucât nu arată deloc bine. Locul acela era un spațiu plin cu chiștoace, cu ambalaje, nimic mai mult”, a conchis Alin Demetrian.