Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate cu numere M...PSD, a declarat marți, pentru Mediafax, după ce procurorii au clasat dosarul care-l vizează, că așteaptă scuze din partea autorităților și a anunțat că are de gând să vândă autoturismul, dacă va putea.

Razvan StefanescuFoto: Stirile ProTV

'S-a făcut o dreptate. Astept scuze din partea autorităților. Acum nu știu ce voi face, plec la mare deocamdată. Am de gând să vând mașina, momentan nu pot să o vând, dar, dacă o să pot, o sa cer 25.000", a declara Ștefănescu.

După ce inițial polițiștii din Brigada Rutieră a Capitalei a deschis dosar pentru fapte penale în cazul lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate cu numere M...PSD și i-au reținut permisul acestuia, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, ulterior ei au propus clasarea dosarului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au admis, marți, propunerea de clasare, astfel că dosarul a fost închis.

Avocatul lui Răzvan Ștefănescu, Ioana Mateș, a precizat că li s-a comunicat soluția de clasare și că vor merge la sediul Brigăzii Rutiere pentru a ridica permsiul.