Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, că premierul Viorica Dăncilă i-a relatat că președintele Klaus Iohannis a țipat de nenumărate ori la ea la telefon, fiind nemulțumit de rectificarea bugetară, dar și de vizita în Israel, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Doamna premier mi-a spus foarte limpede că principalul motiv de supărare și faptul că a țipat de nenumărate ori la ea la telefon era rectificarea bugetară. Nu înseamnă ca s-a intimidat doamna prim-ministru, nici nu era ceva nou. A spus că o să transmita la Departamentul de stat și la Bruxelles că nu mai are bani să meargă la NATO, la Bruxelles", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a spus că șeful statului a țipat la premierul Viorica Dăncilă și legat de vizita în Israel.

"Exact, de mai multe ori (a țipat la premier – n.r.), dar nu înseamnă că s-a intimidat doamna premier. S-a mai întâmplat când i-a spus de vizita din Israel, pe același ton. I-a spus că nu o să mai aibă bani (Adminsitrația Prezidențială – n.r.) să plece la Bruxelles, la NATO și tot felul de astfel de prostii. În 2018 a primit 58 milioane de lei, în primul semestru a cheltuit 22 milioane de lei. I s-au pus 46 de milioane de lei. Există rezervă la Guvern ca să compenseze, dar asta este marea problemă. S-au făcut mai multe tăieri la mai multe instituții și la Senat și la Cameră, la servicii, care nu au cheltuit nici jumătate din bugetul alocat, iar sumele au fost alocate către niște domenii prioritate pentru noi", a completat Liviu Dragnea.