Un parașutist român a sărit de la o altitudine de peste 4.000 de metri cu un banner inscripționat cu mesajul M...PSD în semn de protest față de modul în care formațiunea politică știe să își respecte promisiunile. Saltul a fost realizat în afara României, relatează Mediafax.

Parasutist cu mesaj anti-psdFoto: Irinel Ovidiu Necula Facebook

Saltul a fost realizat alături de un alt român care a surprins momentul cu o cameră foto, iar fotografiile au fost postate pe paginile de socializare.

Irinel Ovidiu Necula a precizat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că a sărit din elicopter pe un dropzone în afara României, de la o înălțime de aproximativ 4.000 de metri.

Bărbatul susține că, deși nu mai locuiește în țară, este nemulțumit de maniera de guvernare a PSD-ului și, având în vedere că deține licență de parașutism USPA (United States Parachute Association -n.r.), s-a gândit că așa se poate exprima cel mai bine.

Vineri, Poliția Română a anunțat că Direcția Rutieră va propune Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 clasarea dosarului penal deschis pe numele lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numere de înmatriculare M...PSD, precizând că șeful Poliției Române a cerut verificări privind „modul eronat” al argumentării aplicării Convenției de la Viena.