Un tânăr a fost ridicat de polițiști, vineri seara, după ce a fluturat în aer un pistol cu bile, în fața scenei amplasate în Piața Operei, pe care concerta solistul Connect-R, de Ziua Timișoarei, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tânărul a început să fluture în aer pistolul, vineri seara, în timpul ultimului concert, susținut de solistul Connect-R, în Piața Operei, de Ziua Timișoarei. Un spectator a observat întreaga scenă și a alertat forțele de ordine, care l-au imobilizat imediat.

Individul a fost dus la o dubă a Poliției Locale Timișoara, aflată la câțiva metri de scenă. După ce au realizat câteva fotografii cu tânărul și arma pe care o avea asupra lui, acesta a fost urcat în autospecială și transportat la sediul Secției 1 de Poliție din Timișoara, pentru a fi audiat.

Oamenii legii au stabilit că tânărul avea asupra lui un pistol cu bile, armă care nu este supusă autorizării, fiind neletală.

Mii de oameni au participat la concertele organizate de Primăria Timișoara în Piața Operei, cu ocazia zilei orașului. Pe scena din centrul Timișoarei au urcat Lidia Buble, Alex Velea, Antonia și Connect-R, iar seara s-a încheiat cu un foc de artificii.