O femeie în vârstă de 47 de ani a fost înjunghiată, vineri seara, în fața unui restaurant din centrul Iașului, de fostul concubin, un bărbat în vârstă de 63 de ani. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, bărbatul fiind dus la audieri și femeia, la spital, informează Mediafax.

PolitiaFoto: Facebook - Politia Romana

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au declarat, vineri seară, că un bărbat de 63 de ani a fost dus la audieri, după ce și-ar fi atacat fosta concubină, ma tânără cu 16 ani decât el, cu un cuțit, în fața unui restaurant din centrul orașului.

"Am fost anunțați că o femeie a fost înjunghiată de către fostul concubin cu trei lovituri de cuțit în zona toracică și a brațelor. Suspectul a fost luat de către polițiști și dus la Secția III de Poliție, pentru audieri. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital", a declarat, corespondentului Mediafax, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Potrivit medicilor ieșeni, femeia rănită este conștientă.

"Pacienta a ajuns în UPU Spitalului Sfântul Spiridon, din Iași, adusă de o ambulanță. Ea este conștientă și stabilă din punct de vedere hemodinamic. Are plăgi tăiate la nivelul toracelui și al antebrațelor", a spus prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tentative de omor și urmează să stabilească cum s-a întâmplat incidentul și cauzele producerii lui, după care vor fi luate măsurile care se impun.