Iohannis reclamă la CCR un conflict juridic de natură constituțională cu Dăncilă. Motivul: concediul premierului / Șeful statului sustine că el trebuia să desemneze persoana care conduce interimar Guvernul 

de C.D.     HotNews.ro
Vineri, 3 august 2018, 10:58 Actualitate | Esenţial


Klaus Iohannis
Foto: Presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis a cerut Curții Constituționale soluționarea unui conflict juridic de natură constituțională cu premierul Viorica Dăncilă. Motivul invocat este faptul că premierul și-a luat concediu delegându-i atribuțiile vicepremierului Paul Stănescu. Șeful statului susține că ar fi trebuit informat pentru a-l putea desemna un interimar. 

„Rolul constituțional și specificul atribuțiilor prim-ministrului presupun ca acesta să își exercite atribuțiile permanent și neîntrerupt oriunde s-ar afla, inclusiv în vacanță. Însă, ori de câte ori acesta ar aprecia că se află într-o imposibilitate de a-și exercita atribuțiile, chiar și cu acest prilej, devin incidente prevederile constituționale referitoare la interimatul funcției de prim-ministru”, se arată în cererea președintelui. 

Mai exact, Klaus Iohannis susține că premierul a omis să-i aducă la cunoștință „imposibilitatea de a-și exercita atribuțiile în perioada 6-13 august 2018”, împiedicând astfel acțiunea președintelui de a desemna un alt membru al Guvernului să exercite, cu caracter temporar, atribuțiile de prim-ministru prin emiterea unui act. 

„Prin această conduită, prim-ministrul a încălcat și prevederile art. 1 alin. (5) din Legea fundamentală în componenta sa referitoare la supremația Constituției, precum și principiul colaborării loiale, astfel cum a fost dezvoltat în jurisprudența Curții Constituționale”, se arată în sesizarea președintelui. 

Potrivit șefului statului, legea fundamentală nu îl obligă pe prim-ministru să justifice motivul ce generează imposibilitatea exercitării atribuțiilor, astfel că ori de câte ori intervine o împrejurare care face imposibilă exercitarea atribuțiilor de către prim-ministru, se aplică procedura interimatului. „Întrucât nici Legea fundamentală nu prevăd ce intră în sfera noțiunii de imposibilitate de a-și exercita atribuțiile, rezultă că voința legiuitorului constituant a fost aceea ca interimatul să intervină în cazul survenirii oricăror împrejurări de fapt care conduc la o imposibilitate. De altfel, nici Legea nr. 90/2001 nu conține vreo mențiune în acest sens”, se arată în sesizare.  

Potrivit sursei citate, orice interpretare potrivit căreia prim-ministrul ar putea să decidă să desemneze el însuși un alt membru al Guvernului să exercite atribuții de prim-ministru ar fi contrară Legii fundamentale și ar goli de conținut dispozițiile art. 107 alin. (3) din Constituție în ceea ce privește exercitarea unei competențe proprii a Președintelui României și, totodată, ar nesocoti rolul constituțional al prim-ministrului.

„Dacă s-ar admite că prim-ministrul ar putea proceda în acest sens, fără a se apela la procedura constituțională a interimatului, ar însemna să se permită ca exercitarea atribuțiilor prim-ministrului de către o altă persoană decât cea învestită de Parlament să fie posibilă pe o durată nelimitată. O asemenea ipoteză, nefiind prevăzută în Constituție, dar nici în Legea nr. 90/2001, nu beneficiază de niciun regim juridic (durată, condiții și efecte). Spre deosebire de aceasta, interimatul funcției de prim-ministru are prevăzută durata maximă, precum și consecința depășirii termenului constituțional, respectiv încetarea mandatului Guvernului, în condițiile art. 110 alin. (2) din Constituție. Prin urmare, a admite că prim-ministrul are competența de desemna un alt membru al Guvernului să îi exercite atribuțiile ar echivala nu numai cu încălcarea competenței Președintelui României de a desemna un prim-ministru interimar ori de câte ori survine o imposibilitate a prim-ministrului de a-și exercita atribuțiile, ci și cu încălcarea ansamblului de dispoziții constituționale ce reglementează organizarea și funcționarea Guvernului, precum și raporturile acestuia cu autoritățile și instituțiile publice, în general, cu Parlamentul și cu Președintele României, în special”, se mai precizează în cererea președintelui către Curtea Constituțională. 

Consultă aici textul integral al sesizării președintelui Klaus Iohannis


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

8769 vizualizari

 • -18 (54 voturi)    
  tata (Vineri, 3 august 2018, 11:03)

  dum_i [utilizator]

  tu ai numit-o premier desi stiai ce tampita e.

  tu ai tacut pas cu pas in timp ce ciuma rosie a distrus justitia si romania.

  tu esti vinovat la fel de mult.

  si vei ramane in istorie pentru asta
  • +31 (37 voturi)    
   asa si? (Vineri, 3 august 2018, 11:20)

   g01an [utilizator] i-a raspuns lui dum_i

   si eu am mai comentat pe hn ca numirea lui dancila este principalul moment in care presedintele trebuia sa-si foloseasca rolul constitutional pentru a opri iuresul neghiobilor.

   dar asta este o chestiune separata. si daca a facut-o, ce? inseamna sa stea degeaba acum? nu, sa continue sa atace toate tampeniile pe care le fac, ca si asta este unul din motivele pentru care a fost votat.
   • 0 (2 voturi)    
    Si Daladier a continuat sa "atace dur" (Vineri, 3 august 2018, 15:41)

    ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui g01an

    urmarea o stim cu totii.
   • +1 (3 voturi)    
    Vai presedinte (Vineri, 3 august 2018, 22:30)

    The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui g01an

    Ok, a ratat ca a numit-o pe dna Dancila, putea recupera prin nedemiterea lui Kovesi sau macar prin a-si juca toate cartile acolo.

    Din pacate asta e nivelul dlui Johannis de batalii politice: plecarea in concediu a dnei Dancila. Speram sa o castige ca dupa 5 ani de mandat sa aiba macar o realizare in palmares!
  • -2 (18 voturi)    
   hmm (Vineri, 3 august 2018, 12:15)

   dum_i [utilizator] i-a raspuns lui dum_i

   Bun, pentru ca toti pro-iohanistii s-au grabit cu minusuri.

   Sunt inginer. Pentru mine nu conteaza scuzele sau statul peste program aiurea.

   Conteaza rezultatele.
   Pentru asta l-am ales pe Dom' Presedinte. Ca sa livreze.

   Dupa 2 ani, nu a livrat nimic.

   Strada a livrat. ONG-urile. Oamenii de rand, tradati de mafioti. Sistemul judiciar care s-a aparat cat a putut. Ambasadele.

   Dar nu Iohanis. El doar a incercat. Din cand in cand. Nu prea des si nu prea convins.

   Daca eram eu Dom' Presedinte. Ma duceam cu cortul si dormeam in fata Palatului Victoria alaturi de amaratii de protestatari. Aparam fiecare procuror si judecator epurat de mafie. Faceam turul tarilor aliate si ceream ajutor public. Pentru ca nu ma lupt cu un partid. Ci cu un sistem mafiot care in 2 ani a distrus tara asta.

   Iohanis doarme. Asa ca scuze iohanistilor ca nu puteti accepta adevarul. Si dati cu minus mai departe.
   • -2 (2 voturi)    
    este (Vineri, 3 august 2018, 13:19)

    Fu Thien Zbang [utilizator] i-a raspuns lui dum_i

    dovedit ca strada are mai multa minte si mai mult bun simt ca...enjinerii,doftorii,hadvocatii,etc!
  • +8 (12 voturi)    
   Atentie! (Vineri, 3 august 2018, 12:24)

   Sani [utilizator] i-a raspuns lui dum_i

   Nu Iohannis este de vina ca romanii au votat PSD - si tu probabil!

   In acel moment nu avea ce face. El si-ar fi scris "EROU'' pe piept, dar totul ar fi fost al PSD-ului.

   Nimeni nu ar mai fi putut intarzia nimic!

   Repet:
   PSD (impreuna cu scursorile FSN, FDSN, PDSR) va ramane in istorie ca al 2-lea cel mai imputit partid din istoria Romaniei- dupa PCR!

   Deci nu arunca petarde ca si prietenii tai elefantii prosti si interlopi din PSD!
  • 0 (2 voturi)    
   nu (Vineri, 3 august 2018, 13:18)

   Fu Thien Zbang [utilizator] i-a raspuns lui dum_i

   trebuie sa fii la fel de prost ca maimuta lui dragnea!
   simplu!
  • +3 (3 voturi)    
   tzapul ispasitor.. (Vineri, 3 august 2018, 13:40)

   pehash [utilizator] i-a raspuns lui dum_i

   daca nu accepta numirea propusa de majoritatea PSD-ALDE, era suspendat (constitutional..) si Tariceanu numea pe cine vroia el.
   in politica intotdeauna exista aceasta goana dupa un vinovat, chiar daca in final nu se schimba nimic si factorii care au dus la situatia blamata nu se schimba, in cazul de fata cauza principala fiind ca romanii au ales in 2016 o majoritate PSD-ALDE in parlament.

   problema este asadar calitatea electoratului. electoratul ramas in tara este primitiv din perspectiva educatiei politice (ca sa nu mai vorbim de milioanele de analfabeti functionali). orice face Johannis, eu nu cred ca la urmatoarele alegeri se va schimba mare lucru. romanii care au votat condamanti penali in 2016 vor vota la fel. cei care au lipsit de la vot vor lipsi in continuare. singura speranta este ca electoratul traditional PSD imbatraneste si moare..
   • -1 (3 voturi)    
    Doi premieri suspendati si OUG 13, nu il suspendau (Vineri, 3 august 2018, 23:02)

    The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui pehash

    Teoretic ai dreptate, practic si in context nu e corect ceea ce spui.

    In primul rand, problema nu este calitatea electoratului ci lipsa unei alternative reale pentru electoratul de dreapta. PSD a castigat 42% cu 3 milioane de voturi deci nu pt ca s-a prezentat un electorat de o "calitate slaba" ci fiindca electoratul de dreapta nu a avut motive serioase sa se prezinte.

    In al doilea rand, insusi dl Johannis a ajuns presedinte nu datorita calitatilor sale ci datorita mobilizarii electoratului de dreapta impotriva lui Victor Ponta care a sfidat pur si simplu in scandalul sectiilor de votare din strainate. Adevarul e, de fapt, ca electoratul de dreapta nu s-a mobilizat niciodata in favoarea unui candidat ci intotdeauna impotriva PSD. Dragnea a avut intelepciunea sa nu sfideze cum ii placea lui Ponta sa o faca.

    In al treilea rand, PSD a dus la caderea a doua guverne proprii si cele mai mari proteste de strada in decurs de un an. Dl Johannis trebuia sa inteleaga ca cei 6 milioane care l-au votat (comparat cu 3 mil. care au votat PSD) l-ar sustine in incercarea de a forta alegeri anticipate deoarece se satura si lumea sa tot stea cu ochii pe PSD in caz ca mai fac o "noaptea ca hotii".

    In al patrulea rand, Johannis nu doar ca a sacrificat-o pe Kovesi cand inca mai avea carti de jucat (articole pe tema asta sunt destule) in favoarea mentinerii ei la DNA dar a si umilit-o prin taraganarea deciziei si anuntarea prin purtatorul de cuvant.

    Deci nu, Johannis nu ar fi fost suspendat daca nu accepta numirea propusa de PSD+ALDE.
    • +1 (3 voturi)    
     mii de motive serioase (Sâmbătă, 4 august 2018, 2:02)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

     1. Electoratul "de dreapta" este infim in Romania. Ca sa intelegi cat de departe suntem de asa ceva, imagineaza-ti cati ar vota un partid care propune privatizarea sistemului de sanatate sau limitarea fondului de pensii de stat la incasari..
     2. motivele serioase se gasesc cu miile. lunar. sunt miile de lei pe care le plateste fiecare dintre noi in taxe si impozite. votezi sau nu votezi, cineva iti va cheltui banii munciti. daca nu este suficient sa te motiveze, ori nu intelegi cum functioneaza democratia, ori nu muncesti. si cred ca majoritatea celor care nu merg la vot se impart in aceste 2 categorii.
 • +26 (30 voturi)    
  Dragnea (Vineri, 3 august 2018, 11:04)

  Qxx [utilizator]

  Asta nici nu e greu. Nimeni nu trebuie să-i ia locul.
  Problema adevărată e când Dragnea pleacă în concediu.
  • +7 (11 voturi)    
   niciodata (Vineri, 3 august 2018, 12:39)

   freejack [utilizator] i-a raspuns lui Qxx

   asa ceva nu se va intampla. Dragnea nu pleaca in concediu. Dragnea nu doarme. Dragnea vegheaza permanent pentru binele poporului.
  • +2 (2 voturi)    
   dragnea (Vineri, 3 august 2018, 13:30)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Qxx

   nu pleaca in concediu.
   In concediu si la Irinuca pleaca clonele lui.
   Vorba lui @freejack, el e in slujba boborului.
 • +17 (21 voturi)    
  Pe cine sa numeasca? (Vineri, 3 august 2018, 11:04)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Eu zic sa fie numită premier interimar secretara scolara C. Dan, ca e doar un pic mai proasta decât VV Dancila, dar la fel de slugă
 • -24 (32 voturi)    
  esti slab, ma baiatule (Vineri, 3 august 2018, 11:07)

  nihilism [utilizator]

  astia distrug tara in stanga si-n dreapta si tu nu est in stare sa gasesti nici o cale de atag, in afara de copilareala asta?! Incredibil cat de inapti suntem
  • +9 (11 voturi)    
   ia zi (Vineri, 3 august 2018, 12:44)

   freejack [utilizator] i-a raspuns lui nihilism

   ce cale de atac sti tu. lumineaza-ne! de altfel nu stiam ca Constitutia este o copilareala. pai sa o desfiintam. daca mai mult incurca...
 • -23 (37 voturi)    
  A plecat fara programare (Vineri, 3 august 2018, 11:10)

  Martinezu [utilizator]

  Iohanis avea bilete pentru Miami in aceasta perioada. Isi umflase si colacul, era aproape in papucii de plaja si Veorica toanta ce face?
  Eu zic sa ii mai dai o sansa si pe urma mai vezi.
  • +2 (8 voturi)    
   si daca nu ii mai da nici o sansa? (Vineri, 3 august 2018, 12:46)

   freejack [utilizator] i-a raspuns lui Martinezu

   ce se intampla? se desumfla colacul? la Belina se inoata fara colac. Dragnea vegheaza!
 • -9 (27 voturi)    
  Da-o jos acum, sau esti complice. Gaseste o cale. (Vineri, 3 august 2018, 11:18)

  Habermas [utilizator]

  In rest, semnalarea neregulilor nu inseamna nimic daca nu au o finalitate. Ba chiar mai iesi si ridicol, inca o data, ca iti dau toti cu tifla si tu tot protestezi in gol ca ultimul fraier.

  Esti seful statului, sau nu esti? Intreb si eu, cetateanul nelamurit, ca sa stiu cu cine votez data viitoare pentru Seful Statului.

  Iertat sa-mi fie limbajul direct, dar am preferat sa fiu scurt.
  • +5 (7 voturi)    
   Limbaj "direct" (Vineri, 3 august 2018, 12:32)

   contributor.bis [utilizator] i-a raspuns lui Habermas

   @ Habermas
   Semnalarea derapajelor impostorilor din Guvern are drept "finalitate" respectarea legilor acestei ţări şi umplerea "golului" din capetele unora, dacă sunt în stare să audă şi să înţeleagă.
   A fi şeful statului nu înseamnă să-ţi iei bâta si să spargi capul vecinului, pentru că nu vine la crâşma pe care o frecventezi tu (prea des).
   În România, problema nu este "limbajul direct" ci esenţa mesajului ce se vrea transmis şi capacitatea reala a cetăţeanului de a discerne subtilul eficace.
   "(In)capacitatea" este o chestie nativă şi vindecarea nu vine de pe aici, de pe forumul "comentatorilor", unde "iti dau toti cu tifla si tu tot protestezi in gol ca ultimul fraier."
   • 0 (4 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 3 august 2018, 14:48)

    [anonim] i-a raspuns lui contributor.bis

   • 0 (2 voturi)    
    Draga comentator / comentatoare, (Vineri, 3 august 2018, 15:44)

    Habermas [utilizator] i-a raspuns lui contributor.bis

    Presupui cam multe, si comentezi la ce presupui tu in loc sa comentezi la ce am scris eu. "Auzi" ce nu se aude. Cred ca ai niste probleme, ca pari a halucina.
   • -2 (2 voturi)    
    Acuma imi dau seama ca tu probabil (Vineri, 3 august 2018, 15:52)

    Habermas [utilizator] i-a raspuns lui contributor.bis

    n-ai inteles sensul in care folosesc eu cuvantul "direct". Nu inseamna vulgar sau nerespectuos. Nu cumva esti sudist? Numai astia din sud gandesc exclusiv cu sensurile 2. si 3. ale cuvintelor, niciodata cu sensul 1. De aia au mintea incalcita si parazitata de clisee.
  • +4 (6 voturi)    
   poti sa votezi (Vineri, 3 august 2018, 12:49)

   freejack [utilizator] i-a raspuns lui Habermas

   cu cine vrei tu. Constitutia e doar una. nici macar sa o epileze nu poate.
   doar parlamentul, ca acolo e mai multi. asta e democratia. puterea celor multi...
   • 0 (2 voturi)    
    Si unde am scris eu ca ar trebui (Vineri, 3 august 2018, 15:49)

    Habermas [utilizator] i-a raspuns lui freejack

    ca Iohannis sa incalce constitutia?!
    Am indemnat sa gaseasca o cale, nu sa sparga constitutia. Asta inseamna sa caute alte solutii, sa fie creativ si sa creeze situatii care pot duce la solutii noi. Impreuna cu echipa lui administrativa, cu aliatii lui politici, cu familia si prietenii.

    PS. Multumesc pentru ingaduinta pe care mi-o acorzi, de a vota cu cine vreau eu, dar nu trebuie: oricum nu te intreb pe tine.
 • -6 (20 voturi)    
  bah... (Vineri, 3 august 2018, 11:18)

  rochiri [utilizator]

  e viu!
 • +25 (33 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 3 august 2018, 11:19)

  [anonim]

  • +1 (3 voturi)    
   Eu inteleg, dar este un joc cu doua taiusuri. (Vineri, 3 august 2018, 11:51)

   Habermas [utilizator] i-a raspuns lui

   PSD demonteaza Romania bucata cu bucata.
   Iar daca intram in Presedintia UE cu aceasta situatie, suntem terminati, pentru ca PSD se va asigura ca va compromite Romania in UE, incat tooata lumea in UE sa regrete ca Romania este in UE, si asa s-o faca numa' buna pentru Rusia. Iar Rusia va face "lobby" si fa da ajutor exact in acest sens. Intr-un cuvant, ma tem ca este o capcana.
  • +4 (6 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Vineri, 3 august 2018, 12:10)

   [anonim] i-a raspuns lui

  • +2 (4 voturi)    
   D-Day-ul lu' Dad-Dy (Vineri, 3 august 2018, 12:44)

   contributor.bis [utilizator] i-a raspuns lui

   Aveţi dreptate ! Mai puţin , însă, în privinţa atitudinii de aşteptare superstiţioasă, ce riscă să devină (la fel de bine) defetistă.
   PSD-ul nu va dispare, şi cu atât mai puţin printr-un miracol neexplicat.
   Fără o atitudine ACTIVĂ (respectând "proporţiile", exact ca la acel capăt de pod)…nimic nu se va schimba în prognoza optimistă a speranţelor dvs. ("1 an max 2"…).
 • -19 (27 voturi)    
  culmea concediului (Vineri, 3 august 2018, 11:25)

  Mazeta [utilizator]

  Să ceri din Tenerife mai puțin concediu
  • -2 (2 voturi)    
   Lasa asta (Vineri, 3 august 2018, 13:07)

   Malone_M [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Ia zi-mi, pe unde te duci in minivacanta din August? Tot la socri, la baut? Profita si tu ca acusi revin protestele si nu o sa ai timp de-o bere de atatea comentarii ce-o sa fii nevoit sa bagi pentru o paine.
 • -1 (5 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 3 august 2018, 11:34)

  [anonim]

 • 0 (4 voturi)    
  Întrebare de prost (Vineri, 3 august 2018, 11:37)

  Bota [utilizator]

  Și până se pronunță CCR cine conduce guvernul?
 • +3 (5 voturi)    
  Viorica a plecat in Grecia, cu bilet de la Firea? (Vineri, 3 august 2018, 11:38)

  EMC2*2/2#@4 [utilizator]

  intreb si eu ...
  sau merge la videle sa culeaga rosiile din gradina?
 • +5 (7 voturi)    
  O ”eroare” premeditata. (Vineri, 3 august 2018, 11:38)

  Cataleya [utilizator]

  Cel care a hotarat in locul Vioricai a fost Dragnea.

  PSD-istii cunosc foarte bine procedura, dar Dragnea a vrut sa-l mai umileasca inca o data pe Johannis, scotandu-l din joc, ca sa le arate borfasilor ca el, sultanul de Teleorman e jupanul!
  Toata mascarada asta a fost pusa la cale fara niciun risc pt Pavianca, pt ca CCR oricum nu are altceva ce face decat sa-i dea dreptate presedintelui si sa decida ca, pe viitor, Dancila va trebui sa respecte procedura.
  Atat si nimic mai mult.

  Iar Dragnea se va infoia in pene ca iar ”i-a tras-o” lui Johannis.
 • +2 (4 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 3 august 2018, 11:39)

  [anonim]

 • -2 (6 voturi)    
  kwi-ul asta (Vineri, 3 august 2018, 11:40)

  sletcu [utilizator]

  imi aminteste de filmele cu Stan si Bran cand, de la o palarie turtita, ajungeau sasi darame unul altuia casele...
  In cazul lui Yooo-Hannis, s-a inceput cu casele. Mi-e mila de el
 • +5 (7 voturi)    
  cum o dai tot rău iese (Vineri, 3 august 2018, 11:41)

  clencix [utilizator]

  Partea cea mai proastă e că numita PM se poate întoarce mai repede din concediu, ca ar fi nevoie de ea.
 • +1 (5 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 3 august 2018, 12:01)

  [anonim]

 • +3 (5 voturi)    
  Primul conflict ar fi IQ-ul PM< 30 (Vineri, 3 august 2018, 12:04)

  lasa [utilizator]

  Tinand cont de numeroasele gafe facute in intalniri internationale, actualul PM a dovedit ca este analfabeta functional, chiar analfabeta, desi stie sa citeasca si sa scrie, nu are capacitatea de a intelege sensul unor concepte, ceea ce pune in pericol politica statului.
  Sa adauge ca se impune si demisia pentru ca nu poate tine minte o capitala europeana. Ministrul Apararii face confuzii in privinta rachetelor si PM NU a luat nicio masura, pentru ca NU a inteles cat de grava a fost gafa. Si tot asa....
  Johannis ai posibilitatea de a cere un referendum pe tema nocivitatii guvernului PSD si de acum ORICE numire ar face le respimgi , pana la dizolvarea Parlamentului. Sunt convins ca exista si cai legale, totul e un pic de FERMITATE , ai in fata niste slugoi prosti si obraznici, hoti si nerusinati.
  Nu mai e jocul" pas cu pas" ci direct la gunoi cu gunoaiele........
 • +3 (3 voturi)    
  Pune-o nemotivat! (Vineri, 3 august 2018, 12:11)

  CetateanulRoman [utilizator]

  Las-o repetenta, sa mai stea 4 ani sa se invete minte! Cine i-a spus ca poate pleca asa...
 • +3 (5 voturi)    
  mentiune (Vineri, 3 august 2018, 12:19)

  subcultura [utilizator]

  Daca Veorica tot pleaca in concediu si se constata conflict, toate actele adoptate de Guvern cu don Corleone (nea Paulica) sunt nule
 • 0 (6 voturi)    
  tare (Vineri, 3 august 2018, 14:10)

  cucuveauamov [utilizator]

  campionul concediilor e invidios pe concediile altora
 • +1 (5 voturi)    
  Donm johannis , (Vineri, 3 august 2018, 22:21)

  A310 [utilizator]

  ce ai vrut sa obtii , cu aceasta mantocarie in ceea ce o priveste pe doamna prim ministru .
  Raspunsul CCR va veni dupa ce judecatorii vor reveni din vacanta .
  In afara faptului ca tu contesti toate legile la CCR ,
  acum ai contestat lege off shore , ca baietii destepti sa castige mai mult .
 • 0 (0 voturi)    
  Omul asta e chiar imposibil, ataca la CCR pe (Sâmbătă, 4 august 2018, 8:46)

  xrogo [utilizator]

  un articol de lege privind vacantarea postului dar aici e clar vorba de delegarea atributiunilor!
  Daca ar fi sa-i dam dreptate neamtului atunci de cate ori stimabilul merge in concediu ar trebui sa puna in presedinte interimar in loc, si atunci presedintele Senatului ar trebui sa-l inlocuiasca la comanda!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by