Poliţiştii din Dolj au început o anchetă după ce, miercuri, un bărbat în vârstă de 49 de ani din Craiova a fost găsit mort într-un cimitir din localitate, fiind strivit de o cruce din ciment, transmite Mediafax.

PolitiaFoto: Politia Romana

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că bărbatul s-ar fi sprijinit de cruce, care s-a rupt şi a căzut peste el. Decesul ar fi fost provocat atât de greutatea care i-a apăsat trupul, cât şi de faptul că s-a lovit, în căzătură.

”Un bărbat de 49 de ani, din Craiova, a fost găsit decedat în gd. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul s-ar fi sprijinit de o cruce din ciment, care s-a rupt și a căzut peste el, acesta fiind prins între cruce și cimentul care se afla deasupra unui mormânt. Cadavrul a fost transportat la morgă, în cauză fiind efectuate cercetări pentru moarte suspectă“, a declarat Grădinaru.

Surse apropiate anchetei au declarat, că bărbatul era un cunoscut consumator de bături alcoolice care îşi făcea veacum în zona Cimitirului Roboaica din Craiova.