Scandalul dosarului penal pentru șoferul cu plăcuțe anti-PSD a adus un val de review-uri negative pepagina de Facebook a Poliției Române, al cărei rating s-a prăbușit la 1,1 stele (din 5). Din această cauză, administratorii paginii trimit mesaje prin care recenzii de cinci stele, potrivit unei postări a lui Traian Berbeceanu.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 12.16 Nota dată paginii Poliției a coborât la 1,1 (din 5), în condițiile în care au fost acordate peste 40.000 de review-uri de o stea și doar 1.300 de cinci stele.

Miercuri dimineață, ratingul paginii de Facebook a Poliției Române era de 1,2, în condițiile în care, din cele 31.000 de review-uri totale, peste 29.000 erau de o singură stea, iar 1.100 de cinci stele.

Traian Berbeceanu, fostul șef al biroului de combatere a crimei organizate Alba Iulia, a postat o imagine cu un mesaj prin care se cere un review de cinci stele, el ironizând solicitarea: ”Șefu, nu vă suparați dar alea 5 stele reprezintă gradu' sau clasificarea?”. Postarea a fost distribuită și de polițistul Marian Godină.