Un angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), din Prahova, a fost acuzat de tatăl unui adolescent de 14 ani că i-ar fi lovit fiul. Motivul bătăii ar fi că băiatul s-ar fi întâlnit cu fiica agresorului, relatează Mediafax. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că angajatul MAI, care nu este polițist, este acuzat de un părinte că i-ar fi lovit fiul, în vârstă de 14 ani, l-ar fi strâns de gât și l-ar fi trântit la pământ.

Incidentul s-a petrecut în cartierul Mihai Bravu din Ploiești, duminică seară, după ce adolescentul s-ar fi întâlnit cu fiica angajatului MAI.

Luni, adolescentul a fost dus la Serviciul de Medicină legală, susțin sursele citate, unde a și obținut certificat, iar părintele a depus plângere, fiind demarate cercetări pentru loviri sau alte violențe.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, marți, că Poliția Prahova “a demarat cercetări într-o cauză în care este reclamat un cadru al MAI”.

“Poliția Prahova dezaprobă astfel de comportamente și asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru lămurirea cazului și pentru aplicarea legii”, a declarat Brezeanu.

Surse judiciare au declarat că angajatul MAI este ofițer în cadrul Serviciului de Informații și Protecție Internă (SIPI). Bărbatul lucrează în SIPI de peste 2 ani, iar până atunci a fost angajat al Inspectoratului de Poliție al județului Prahova.

Cauza urmează să fie declinată către Parchetul Militar Prahova, deoarece polițiștii prahoveni nu au competență să îl audieze pe ofițerul care l-a agresat pe adolescent