Cunoscutul jurnalist american Bob Wooward va lansa pe 11 septembrie prima sa carte despre administrația Trump: ”Fear - Trump in the White House” (Spaimă - Trump la Casa Albă - n.r).

HotNews.roFoto: Hotnews

Lansarea cărții de către jurnalistul de investigație, câștigător al premiului Pulitzer Prize, este programată cu câteva săptămâni înainte de alegerile generale parțiale și după doi ani de la preluarea președinției de către Donald Trump.

Potrivit unor surse citate deCNN, ”Fear” se bazează pe sute de ore de înregistrări ale unor interviuri cu surse politice și oficiali și oferă cititorului o privire aprofundată asupra deciziilor luate de Tump, de la cele legate de securitatea națională, la ancheta privind amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale, marșurile de la Charlottesville, Virginia.

"Fear este cel mai intim portret al unui președinte în exercițiu, publicat în primii săi ani de mandat”, a comentat o sursă citată de CNN.

”E ca și cum te-ai afla în biroul Oval, sala pentru situații de urgență, în aeronava prezidențială Air Force One sau în reședința prezidențială de la Casa Albă. Ești față în față cu Trump, iar cartea documentează conversații, întâlniri, dezbateri politice și decizii critice”.

Woodward a devenit celebru pentru că alături de colegul său de la Washington Post, Carl Berstein, a făcut dezvăluiri în scandalul Watergate care a dus la demisia președintelui american Richard Nixon, în 9 august 1974.