Marian Godină scrie, pe pagina sa de Facebook, că polițiștii fie greșesc acum, când i-au făcut dosar penal șoferului care a circulat în România cu numărul suedez personalizat ”M...PSD”, fie au greșit când l-au oprit până acum în trafic și nu i-au făcut nimic.

Masina cu numar anti-PSDFoto: Facebook / Razvan Stefanescu

Postarea lui Godină:

”Dacă aș fi polițist de frontieră sau rutier și aș fi controlat celebra mașină în trafic, anterior întocmirii dosarului penal de către alți colegi, nu m-aș simți prea confortabil acum și m-aș aștepta la vreo citație. Pentru că ori colegii mei greșesc acum, ori eu am greșit când l-am lăsat pe șofer să plece. Cert e că, din păcate, urmările acestui 'război' prostesc vor fi acum decontate de Poliția Rutieră”.

Șoferul cu plăcuțe anti-PSD, Răzvan Ștefănescu, a spus luni că vineri a fost oprit de polițiști în Craiova: ”Aveam dreptul să circul, nu mi-au făcut nimic. Acum, după două zile, nu mai am dreptul”. Acesta a mai precizat că a fost oprit, în țară, de mai multe ori de polițiști: „Asta e a patra oară. (...) Probabil că deranjez pe cineva. Asta o numesc hărțuire”