O angajată de la departamentul de permise și înmatriculări (DMV) din California a dormit cel puțin trei ore pe zi, patru ani de zile, în timpul orelor de program la acest departament, cunoscut deja pentru lungile cozi la care trebuie să stea cetățenii, scrieSan Francisco Chronicle.

DMV CaliforniaFoto: Captura YouTube

Potrivit unui raport de audit, angajata DMV a dormit în total 2.200 de ore la slujbă între februarie 2014 și decembrie 2017, ceea ce înseamnă o pagubă adusă statului de peste 40.000 de dolari.

Șefii ei nu au sancționat-o deși au notat în evaluările făcute că este un lucru obișnuit pentru ea să doarmă în timpul programului de lucru. Ca răspuns la raportul de audit, DMV a spus că nu au putut fi luate măsuri disciplinare deoarece comportamentul ei nu a fost documentat suficient. În martie i-a fost dat un avertisment, astfel că va putea fi sancționată dacă va mai dormi la birou.

Ea lucrează ca operator de date, responsabilă cu înscrierea modificărilor în bazele de date. În medie un operator prelucrează 560 de documente pe zi. Ea a avut o medie de doar 200 de documente, iar auditorilor li s-a spus și că acestea erau pline de greșeli.