​Un copil de la o creșă din Baia Mare a fost bruscat de o îngrijitoare pentru că nu voia să doarmă. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum femeia îi împinge micuțului capul în pat, iar apoi îl ia în brațe și îl duce în altă cameră unde îl bruschează din nou. Video-ul a fost postat pe rețelele de socializare chiar de părinții copilului care au reclamat-o pe îngrijitoare, potrivitstiri.tvr.ro.

Copil bruscat la cresaFoto: Captura YouTube

„Dânsa a afirmat că este unul dintre copilaşii cu un comportament mai greu de stăpânit şi că în acea zi a început să cânte în dormitor, deranjându-I pe ceilalţi copii. Ea a intenţionat să îl convingă să se culce, ducându-l la grupa mică să îi arate cum dorm copilaşii şi asta trebuie să facă şi el”, a precizat, potrivit sursei citate, Lia Gherman, şefa grădiniţelor din Baia Mare.

Creșa unde s-a întâmplat incidentul este în subordinea Primăriei.

„Doamna în cauză nu mai are ce să caute în creşă şi să activeze în jurul copiilor. Sancţiunea propusă de către noi este eliberarea acesteia din funcţie”, a declarat Diana Hârb, director al Serviciului Public de Asistenţă Socială din Primăria Baia Mare.