Poliția Română a publicat, pe Facebook, o imagine cu regulile afișate de un traficant de droguri, la care a fost găsit, după percheziții, aproape un kilogram de cannabis și comprimate de MDMA.

Regulile unui dealerFoto: Facebook / Politia Romana

Postarea polițiștilor, intitulată ”Ghidul micului traficant”:

”Am apreciat că respecta regulile de conviețuire socială și nu deranja vecinii, dar n-am apreciat kilogramul de cannabis și comprimatele de MDMA pe care le-am găsit la percheziție.

Bărbatul, la locuința căruia au fost descoperite drogurile, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului.”

Potrivit unui comunicat de luni al Inspectoratului General, peste 900 de grame de cannabis au fost ridicate de polițiști și de procurorii DIICOT Călărași după trei percheziții făcute joia trecută în București..

Polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, în timp ce comercializa cannabis în interiorul locuinței.

Totodată, polițiștii au ridicat 908,52 grame de cannabis, 2,17 grame de MDMA, 5 cântare electronice de precizie, 5 telefoane mobile, 2 grindere folosite la mărunțirea drogurilor, o râșniță electrică și 200 de lei.