O femeie în vârstă de 33 de ani din județul Dolj, asistent social, a fost reținută după ce şi-a ucis copilul de 3 ani în somn, pentru că i s-a părut că e diavolul. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Magdalena Bădescu, a declarat că o femeie în vârstă de 33 de ani a fost reținută după ce și-a ucis copilul de trei ani, prin sugrumare, în somn.

PolitiaFoto: Politia Romana

”A avut, se pare, o depresie. Vom face o expertiză medico legală psihiatrică pentru a stabili dacă a avut discernământ. I s-a părut că este diavolul. Este reținută. Urmează să se facă propunere de arestare preventivă”, a declarat Magdalena Bădescu.

Potrivit acesteia, fapta a fost comisă în noaptea de 22 spre 23 iulie, în timp ce femeia se afla cu familia în locuința părinților ei din comuna Unirea, județul Dolj.

Primarul comunei Unirea, județul Dolj, Marin Bădoiu, unchiul copilului ucis, a declarat, pentru Mediafax, că femeia a suferit o depresie.

"O floare, un înger de copil, nepoțelul meu. Ea a făcut o depresie. Ceea ce s-a întâmplat depășește orice. Nu era impulsivă. Am auzit și eu ca se spune că ar fi crezut că este diavolul. Depășește gândirea. Mai are un băiat de opt ani și o fetiță de un an și două luni. Din partea ei suntem rude. Eu nu m-am întâlnit cu ea când au venit acasă, am fost plecat. O femeie la locul ei, cu studii, învăța carte. A făcut facultatea, lucra ca asistent social la Craiova, la Asistență Socială, la Protecția Copilului", a spus Marin Bădoiu.

Femeia în vârstă de 33 de ani este asistent social, iar potrivit unor surse locale ar fi soția unui jandarm.

Tribunalul Dolj va analiza marți propunerea procurorilor privind măsura de arestare preventivă.